Din cei 4 candidați PNL și PSD din Valea Jiului, / Doar...

Din cei 4 candidați PNL și PSD din Valea Jiului, / Doar unul va depune jurământul de parlamentar

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecută am aflat numele candidaților PSD și PNL la alegerile parlamentare. Printre ei, sunt și candidați din Valea Jiului.

 

Candidații PSD

Pe primul loc pe lista de la Senat se află un candidat din Valea Jiului, Lupeni, actualul senator Cristian Resmeriță. Pe următoarele trei locuri – Ion Bădin, Maria Ștefănie și Valeria Filimon.

La Camera Deputaților, PSD Hunedoara îi propune pe fostul ministru al românilor de pretutindeni, Natalia Intotero, Ilie Toma, Viorel Sălan și Marius Heljiu.

Deci, din Valea Jiului, doar Cristian Resmeriță se află pe un loc eligibil.

 

Candidații PNL

De partea cealaltă, Biroul Politic Județean al PNL Hunedoara i-a propus pentru Senatul României, pe următorii (vom da tot primii patru): pe poziția 1. Vasilică Potecă; 2. Lucica Muntean; 3. Ioan Dorin Petrui și 4. Mircea Ion Rovinar.

La Camera Deputaților, lista liberalilor hunedoreni îi va avea candidați pe următorii patru: 1. Vetuța Stănescu; 2. Lucian Heiuș, aflat în mod surprinzător pe listă după alegerile locale când PNL a pierdut din nou consiliul județean și după demisia destul de recentă din fruntea liberalilor hunedoreni dată din această cauză; 3. Ovidiu Furdui și 4. Doris Vișirin.

Ca o completare, la Camera Deputaților întâlnim un om din Vale, dar tocmai pe poziția 5, pe tânărul consilier local petroșenean, Vlad Lăutaru.

Analizând la rece, nici un candidat din cei doi din Valea Jiului (Lucica Muntean și Vlad Lăutaru) nu au șanse de a accede în Parlament.

 

3 din Vale în primii patru pe listele de la Senat și Camera Deputaților

Una peste alta și ca o scurtă concluzie, din Valea Jiului pe aceste liste în primii patru se află doi reprezentanți din Valea Jiului din partea PSD și doi din partea PNL. Din păcate, pentru Valea Jiului doar unul are șanse reale de a accede in Parlament.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii