Din cauza unor probleme de sănătate, / Simona Băncilă a ratat concursul...

Din cauza unor probleme de sănătate, / Simona Băncilă a ratat concursul din Polonia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Arcaşii de la SCM Deva care fac parte din Lotul Olimpic al României, coordonat de antrenorul Viorel Hăbian, au început cu dreptul anul competiţional 2016.
La concursul bilateral cu cei mai buni arcaşi din Polonia, Răzvan Marcu, Ghenadi Epure şi Luminiţa Boroş s-au clasat pe locuri fruntaşe.
Cele mai valoroase rezultate le-a obţinut Răzvan Marcu, care a fost lider în prima manşă şi a ocupat locul secund în competiţia revanşă.
Ghenadi Epure a avut şi el o comportare meritorie, clasându-se pe locul al cincilea în ambele confruntări, în vreme ce Luminiţa Boroş s-a clasat pe locul nouă, la feminin.
„Cei doi sportivi de la SCM Deva au obţinut rezultate valoroase atât ca loc în clasament, cât şi ca punctaje realizate, având în vedere că Polonia e o ţară cu tradiţie şi cu sportivi valoroşi la tir cu arcul. Dacă, la următoarele competiţii, rezultatele vor fi mai bune, sunt mari şanse ca Marcu şi Epure, împreună cu echipa României, să se califice la Olimpiadă. La concursul din Polonia a lipsit Simona Băncilă care a fost bolnavă, dar şi ea poate lupta cu succes pentru a obţine biletele la Rio”, a afirmat antrenorul Viorel Hăbian.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii