Dezbatere despre mobilitate

Dezbatere despre mobilitate

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primăria municipiului Deva în parteneriat cu Eurosport DHS SA organizează luni, 31 august, de la ora 10:00, în sala de conferinţe „Spiru Haret” a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, o dezbatere despre mobilitate, care are ca scop principal găsirea de soluţii pentru creşterea calităţii vieţii în comunitate.

Mobilitatea urbană este un concept implementat la nivelul Uniunii Europene şi Planurile de Mobilitate Urbană sunt o cerinţă obligatorie în cazul accesării de fonduri nerambursabile pentru infrastructura de transport.

„Toţi – cetăţeni, decidenţi în cadrul administraţiei publice locale, turişti etc. – ne dorim oraşe care să prospere şi în care conceptul de mobilitate să fie aplicat având la bază cele mai performante şi ecologice tehnologii. Prin intermediul conferinţei cu participare internaţională, având ca invitaţi personalităţi cu experienţă din Statele Unite ale Americii şi Olanda, ne dorim să creăm o platformă de parteneriate precum şi o dezbatere având ca scop identificarea celor mai bune soluţii de mobilitate perfect adaptate oraşelor noastre, soluţii finanţate din fonduri europene nerambursabile”, ne-au transmis organizatorii evenimentului.
Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii