Devenii rămân lideri în Play-off

Devenii rămân lideri în Play-off

Timp de citire: 2 minute

După partida disputată, acasă, în derby-ul cu ACSO Filiași, formația CSM Deva rămâne lider în seria a VII-a, a Ligii a treia. Trupa lui Ștefan Nanu este neînvinsă în play-off.
Partida s-a terminat la egalitate, 3-3, cu echipa de pe locul secund. Astfel, CSM Deva ră­mâne liderul seriei și își păstrează avansul de 9 puncte față de ACSO Filiași. Pentru gruparea de sub Cetate urmează trei meciuri în deplasare, echipa urmând să revină pe teren propriu la începutul lunii mai.
În play-out-ul din seria a VII-a, rezul­ta­tele echipelor au fost şi bune, şi rele. În jocul de la Reșița, unde echipa ACS Progresul Ezeriș a primit replica formației Rete­zatul Hațeg, oaspeții s-au mobilizat excelent și au obținut o victorie impor­tantă, cu scorul final de 3-1. Astfel, formația din Hațeg se întoarce acasă cu toate cele 3 puncte, după o luptă în mocirlă, pe un teren impracticabil.
Pe terenul de la Bustuchin, unde joacă acasă Viitorul Pandurii Tg.-Jiu 2, Aurul Brad a înregis­trat cea de-a cincea victorie con­se­cutivă, câștigând partida cu scorul final de 3-2, prin golurile marcate de Tecsi și Trășcan. Cu această victorie, brădenii se mențin  pe locul trei în Play-out, cu un total de 20 de puncte.
Jiul Petroșani nu a găsit varianta victoriei pe terenul de acasă, iar for­ma­ția pregătită de Flavius Boroncoi în­cepe să aibă emoții, după ce a pierdut și jocul disputat, acasă, cu Voința Lupac. Minerii au pierdut la limită, scor final 0-1.

Rezultatele Etapei 2
Seria a VII-a Play-off
ACS Viitorul Şimian – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-1
CSM Deva – ACSO Filiaşi 3-3
În clasament conduce CSM Deva, cu 50 de puncte, urmată de ACSO Filiași cu 41 de puncte și de ACS Viitorul Șimian cu 37 puncte.
Seria a VII-a Play-out
ACS Progresul Ezeriş – CSO Retezatul Hațeg 1-3
ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CS Armata Aurul Brad 2-3
CSM Jiul Petroşani – AFC Voinţa Lupac 0-1
În clasament, pe primul loc se află Voința Lupac, cu 30 de puncte, urmată de Jiul Petrosani, cu 29 de puncte, Aurul Brad, 20 puncte, și de Retezatul Hațeg. cu 16 puncte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii