Devenii, / La un pas să-l piardă pe N Doye

Devenii, / La un pas să-l piardă pe N Doye

Timp de citire: un minut
După ce mai multe publicaţii au preluat ştirea de pe site-ul www.transfermarkt, conform căreia senegalezul Ousmane N’Doye ar fi semnat cu echipa de Liga I, Concordia Chiajna, oficialii din Ilfov au dezminţit transferul. Declaraţia vine la câteva zile după ce cei din conducerea clubului devean ar fi dat asigurări că jucătorul de 38 de ani va continua la CNS Cetate.
Cristian Tănase, preşedintele clubului Concordia Chiajna, a tratat ştirea transferului drept o glumă bună.
„Eu am văzut că în toată presa s-a dat această informaţie, dar eu am vorbit ultima dată cu Ousmane N’Doye acum un an. Dar dacă au dat-o toate ziarele, atunci e bună gluma de început de an. Vă garantez că nu vine Ousmane la Chiajna”, a spus Cristian Tănase pentru www.ilfovsport.ro.
Oficialii clubului devean au dat asigurări că vor face totul pentru ca Ousmane să continue şi în retur la trupa alb-albastră, care îşi propune să promoveze în Liga a II-a. „Am ţinut legătura cu Ousmane în această perioadă şi m-a asigurat că vrea să continue la Deva. Noi vom face tot ceea ce depinde de noi pentru ca el să poată evolua în continuare aici şi sperăm să-l avem cât mai repede posibil alături de echipă”, au spus devenii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii