Deva / Tabără Naţională de Istorie şi Cultură Dacică şi Romană

Deva / Tabără Naţională de Istorie şi Cultură Dacică şi Romană

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Marţi, 18 august, la ora 9.00, la Centrul de Agrement „Căprioara” va avea loc deschiderea oficială a Taberei Naţionale de Excelenţă de Istorie şi Cultură Dacică şi Romană.

Această inedită tabără este organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara, în parteneriat cu Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 17 – 22 august şi este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

La tabără vor participa cei mai buni elevi de liceu din toate judeţele ţării şi sectoarele municipiului Bucureşti şi câte un cadru didactic însoţitor din fiecare regiune de dezvoltare.

„Având în vedere succesul ediţiilor anterioare a Taberei Naţionale de Excelenţă de Istorie şi Cultură Dacică şi Romană, împreună cu partenerii, am decis ca şi în acest an să recompensăm în acest fel cei mai buni elevi de liceu din toată ţara. Este o ocazie unică pentru ei de a vizita şi cunoaşte o mare parte a locurilor istorice şi culturale din judeţul Hunedoara şi cred că pot fi cei mai buni ambasadori de turism ai judeţului nostru”, a declarat Széll Lőrincz, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

În cadrul taberei participanţii vor vizita principalele monumente istorice şi culturale din judeţ.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii