Deva. O femeie a străzii a fost tâlhărită de trei minori. Unul...

Deva. O femeie a străzii a fost tâlhărită de trei minori. Unul dintre ei nu s-a lăsat până ce nu a violat-o

Timp de citire: 2 minute

În acest weekend, o femeie a străzii din Deva a trecut prin momente graoznice, fiind batjocorită și tâlhărită. Agresorii ei sunt trei minori care au abandonat școala și s-au dedat infracțiunilor sub orice formă. Cei trei au fost prinși după ce medicii de la Spitalul Județean Deva au sesizat poliția

Duminică, 9 august, la ora 09:36, Poliţia Deva a fost sesizată de către personalul medical al Spitalului Judeţean Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 09:30, la Secția U.P.U. a fost adusă o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, care a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii au demarat cercetările și au stabilit că victima este o femeie în vârstă de 40 de ani, din Deva, fără ocupație, cunoscută ca persoană fără adăpost. De asemenea, s-a stabilit că agresiunea a avut loc în noaptea de 08/09.08.2015, în jurul orei 04:00, în Piaţa Victoriei, într-o zonă neiluminată din apropierea clădirii Institutului de Proiectare Hunedoara.Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Deva în colaborare cu cei ai Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara au identificat prezumtivii autori ai faptei. Aceştia sunt trei minori, dintre care doi în vârstă de 15 ani, din Deva și un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistrița Năsăud, care locuieşte fără forme legale în  Deva, toți neșcolarizați.

Poliţiştii au stabilit că minorii au urmărit victima cu intenția de a o  tâlhări, au agresat-o și au deposedat-o de bani și de o parte din obiectele pe care le avea asupra ei, iar unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, a întreținut raporturi sexuale cu victima, după care au abandonat-o, aceasta rămânând în stare de inconștiență.

În cursul zilei de ieri, în urma unor percheziții domiciliare efectuate de poliţişti la locuințele minorilor, au fost recuperate o parte din bunurile sustrase de la persoana vătămată, iar minorii au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri, urmând a fi supuşi unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului.

În cauză, poliţiştii vor efectua cercetări faţă de unul dintre suspecţi pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată, iar faţă de ceilalţi doi pentru tâlhărie calificată și complicitate la viol.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii