Deva. Două piețe destinate comercializării brazilor de Crăciun

Deva. Două piețe destinate comercializării brazilor de Crăciun

Timp de citire: un minut

Zilele acestea, Primăria Deva anunța deschiderea unui punct de vânzare a brazilor de Crăciun, la  Piaţa Stadion, din data de 11 decembrie. Primăria Deva hotărâse inițial să permită comercializarea brazilor doar în acest loc, nemaifiind permise locuri de vânzare a brazilor improvizate, în parcări, piețe, sau la colțul blocurilor. De asemenea, comercianții trebuie să aibă documente pentru vânzarea și proveniența brazilor.

Astăzi, Primăria Deva a hotărât deschiderea unui al doilea punct de comercializare a brazilor de Crăciun,  şi la Piaţa Cioclovina, ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea locuitorilor din zonele Dacia şi Micro 15. Acesta se adaugă punctului care va fi deschis în parcarea de la Piaţa Stadion, în zona patinoarului. În Piaţa Stadion, comercianţii au la dispoziţie 3500 mp pentru desfacerea şi comercializarea brazilor de Crăciun.

Ambele pieţe de brazi vor funcţiona în perioada 11 – 24 decembrie 2015

Bineînțeles, brazii sunt deja disponibili în magazinele de profil, destimate amenajărilor de locuințe,  dar și pe internet. Puteți alege brazi de orice fel, naturali, artificiali, albi, în ghiveci, în suport, cu prețuri începând de la 40 de lei până la câteva sute.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii