Deva / Deviz revizuit pentru regularizarea cursului Valea Bejan

Deva / Deviz revizuit pentru regularizarea cursului Valea Bejan

Timp de citire: un minut

Joi, 17 septembrie 2015, Consiliul Local Deva are o şedinţă extraordinară în care, între altele, va fi supus spre aprobare Devizul General revizuit şi modificarea soluţiei tehnice din Studiul de fezabilitate întocmit pentru obiectivul de investiţii „Regularizare curs Valea Bejan”.

În fapt, „ca urmare a condiţiilor impuse de Agenţia de Protecţia Mediului precum şi din condiţii de arhitectură, ţinând cont că zona este amenajată ca o zonă de relaxare pentru cetăţenii municipiului Deva, soluţia tehnică propusă în Studiul de Fezabilitate şi preluată în Proiectul Tehnic întocmit care prevedea execuţia unui canal betonat, a necesitat schimbarea soluţiei tehnice doar pentru rigola colectoare de evacuare ape meteorice în lungime totală de 820 metri.

În aceste condiţii, canalul colector se va executa din pământ înierbat, având formă trapezoidală, drept pentru care, secţiunea s-a redimensionat. (…) Pentru aceasta este absolut necesar şi oportun aprobarea Devizului General revizuit cât şi modificarea soluţiei constructive din studiul de fezabilitate întocmit pentru obiectivul de investiţii Regularizare curs Valea Bejan din municipiul Deva”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Valoarea estimată a lucrărilor conform Devizului general este de 586.859,115 lei

cu TVA, din care C+M este de 511.140,549 lei valoare cu TVA, iar finanţarea lucrărilor se face din fonduri de la bugetul general al municipiului Deva.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii