Descoperă aceste 5 jocuri noi de păcănele online care sunt deja populare...

Descoperă aceste 5 jocuri noi de păcănele online care sunt deja populare în România

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Industria jocurilor de noroc progresează în fiecare an, iar sloturile reprezintă poate cel mai dinamic segment. S-a ajuns ca un singur cazinou online licențiat în România să aibă peste 1600 de jocuri cu sloturi, chiar dacă este nou intrat pe piață.

Pasionații de păcănele se împart în două categorii principale: sunt conservatorii, care joacă mereu aceleași sloturi, și sunt cei care abia așteaptă să testeze cele mai noi păcănele. Iată care sunt, de exemplu, 5 jocuri noi care au deja succes în țara noastră:

EGYPT SKY – Este un slot produs de EGT, inspirat din legendele Egiptului Antic. Pe lângă simbolul Wild și simbolul Scatter (oaza din mijlocul deșertului), pictogramele reprezentative sunt faraonul, Cleopatra, trăsura cu cai, corabia și scarabeul. Cinci simboluri Scatter aduc șapte rotiri gratuite care beneficiază și de funcție Wild. Cu alte cuvinte, în timpul seriei de învârtiri suplimentare, orice simbol Wild stivuit pe rolele 2, 3 și 4 se extinde pe toate pozițiile rolei și rămâne blocat până la finalul rotirilor.

Egypt Sky are și Jackpot Cards, care este un jackpot de tip mystery întâlnit în aproape toate sloturile EGT. Marele avantaj este că el se declanșează aleatoriu după un câștig indiferent de valoarea mizei, deci și pentru miza minimă. Norocul poate lovi oricând.

CIRCUS BRILLIANT – Aduce lumea circului pe ecranul PC-ului sau telefonului, o lume în culori vii, strălucitoare și spectaculoasă. Până și obișnuitele simboluri ale cărților de joc sunt adaptate la tematică, fiind „așezate” pe perne în două culori, portocaliu și roșu.

Numărul de linii de plată poate fi setat la 1, 5, 10, 15 sau 20. Cu cât este mai mare, cu  atât limita mizei minime este și ea mai ridicată, dar și posibilitățile de câștig sunt mai numeroase. Cel mai puternic simbol al acestui slot este Wild-ul, reprezentat de corturile în care are loc toată acțiunea la circ. Cinci astfel de simboluri pe o linie de plată vor afișa pe ecran cel mai mare câștig al jocului.

STEAMTOWER – Este un joc inspirat din povești. O prințesă te așteaptă să te întorci în timp, la începutul secolului al XIX-lea, și să o salvezi din turnul cu aburi, acolo unde a fost închisă de dragon. Misiunea este plină de pericole, dar îți oferă și posibilitatea de a câștiga premii și comori. Echipamentele și personajele sunt în ton cu acea vreme.

Obiectivul este să ajungi în vârful turnului, corespunzător etajului 16 și factorului de multiplicare x7. Ochiul dragonului (destul de înspăimântător) este cel mai valoros simbol din jocul de bază. Simbolul Wild are și rol de Scatter, declanșând rotiri gratuite. Există și simbol Stacked Wild, care se întinde pe o rolă întreagă.

REEF RIDER – Dacă îți dorești o aventură marină, ai ocazia perfectă să îți pui costumul de scafandru și să te îndrepți spre reciful cu pești multicolori, scoici, melci, dar și diamante ajunse pe fundul oceanului după scufundarea unei corăbii de pirați pline cu comori. Grafica este de nota 10, iar acțiunea este supravegheată de un crab animat, care are un ochi acoperit și un cârlig în loc de clește. Când crabul urcă, o ploaie de ancore cade peste simboluri, generând o plată mare.

Fiind un slot bazat pe mecanism Megaways, sunt mii de combinații câștigătoare posibile. Orice câștig poate fi urmat de altul, în cadrul aceleiași runde, pentru că simbolurile se transformă într-o scoică ce se deschide și care, în loc de perlă, are litera „W”, de la simbol Wild.

PHOENIX FORGE – Pasărea Phoenix este un simbol cunoscut oriunde pe planetă, reprezentând speranța ridicării de la pământ prin forțele proprii. Grafica acestui slot este strălucitoare, grație pietrelor prețioase afișate pe role (albastre, verzi, roșii, galbene, portocalii, turcoaz), dar și păsării care pare a fi făurită din aur. De asemenea, simbolul Wild este un ou de aur.

Atunci când se formează o combinație câștigătoare, simbolurile asemănătoare dispar și lasă locul altora. La rândul lor, noile pictograme pot aduce alte câștiguri. La fiecare plată în cascadă, factorul de multiplicare se mărește. Trei simboluri ale păsării Phoenix declanșează funcția rotiri gratuite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii