Deputatul Carmen Hărău (PNL): “Nistor are un obicei prost”. Noi zicem că...

Deputatul Carmen Hărău (PNL): “Nistor are un obicei prost”. Noi zicem că mai multe.

Timp de citire: 3 minute

Prezentă astăzi într-o emisiune la un post de televiziune hunedorean, Carmen Hărău, deputatul PNL de Hunedoara, aflată în mijlocul unei dispute cu adversarii politici din PSD, a încercat să-și clarifice poziția și referitor la situația Complexului Energetic Hunedoara (CEH) și la politica dusă de PSD.

Guvernul Ponta nu e bun

În legătură cu problemele grave de la CEH, pe care le-a pus pe tapet de mai multe ori în ultima vreme, Carmen Hărău a declarat că puterea nu face nimic concret, ținând totul în permanentă instabilitate.

În ceea ce privește situația din acest moment a CEH, „această mistificare s-a mai întâmplat”, a declarat deputatul hunedorean. „Și cu mineritul și cu siderurgia. (…) Problema acum nu este a soluțiilor, ci a determinării politice ca soluțiile să fie puse în aplicare. Eu vă spun că Guvernul Ponta nu e bun. E vulnerabilizat. (…) Distrugerea acestor structuri energetice, pe lângă locurile de muncă, atinge populația care primește agent termic de acolo. Apoi, energia produsă de termocentrale este element de siguranță națională.”

Nistor are un obicei prost

Referindu-se la atacurile publice pe care i le-a dedicat liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, Carmen Hărău a ținut să precizeze că nu își dorește altceva decât un PSD reformat și credibil ca partener politic pe scena românească și nu înțelege ce are șeful PSD Hunedoara personal cu ea.

„Am mulți amici în PSD. Să se reformeze, să devină un partid puternic cu care noi să putem avea un dialog. Domnul Nistor, pe parcursul timpului, a dat dovadă de o anumită eleganță. Apreciez foarte mult faptul că atunci când domnul președinte Moloț a început să aibă probleme, domnia sa a încetat orice fel de atac. (…) Cu toate acestea domnul Nistor are o problemă cu deputata hunedorenilor, cu Carmen Hărău. Eu am fost săptămâna trecută pe patru televiziuni naționale. Și știți pentru ce m-am dus? Aceste televiziuni sunt monitorizate la nivelul politicii bucureștene, la nivel de vârf. Cineva îi prezintă premierului în fiecare dimineață un rezumat a ceea ce se întâmplă. Am sperat ca în felul ăsta să apar în monizorizările respective. De aceea am atins subiectele despre Mintia și Paroșeni cu încăpățânare. (…) Problema cu domnul Nistor este că domnia sa, un vechi politician, are prostul obicei să promoveze genul de politică <<las` că merge și așa>>. Că de-aia a ajuns, dragi prieteni, Parlamentul la 8 la sută credibilitate.”

Semnături anti-Ponta

Carmen Hărău a mai amintit că liberalii au declanșat o campanie de strângere de semnături pentru a cere demisia lui Ponta. „La momentul acesta, noi cei din PNL avem o campanie de strângere de semnături. Știm că premierul nu se destituie cu semnăturile culese în stradă. Dar avem o sesiune de consultare cu cetățenii. Am constatat cu surprindere că semnează pe liste și simpatizanți cunoscuți ai PSD pentru că oamenii au început să vadă că îi trage în jos – domnul Ponta la momentul acesta este o piatră de moară agățată de gâtul PSD-ului. Domnia sa a anunțat că vrea să protejeze partidul. Dar țara asta se gândește domnul Ponta s-o protejeze? Problema mea nu este onoarea PSD-ului la momentul acesta. Noi avem nevoie de un prim-ministru valid din punct de vedere politic. C-o fi având la genunchi o problemă, îi doresc sănătate, dar din punct de vedere politic el trebuie să aibă reprezentativitate și credibilitate.”

Mihaela PETROȘAN
(sursa foto: facebook.com)


Carmen Hărău a mai spus că nu a fost susținută și promovată în PSD. „Domnul profesor Moloț m-a convins să intru în politică.”


Referindu-se la situația lui Ponta, demisionar prin retragere de la conducerea PSD, Carmen Hărău a spus:
„Chiar îmi pare rău de colegii de la PSD. Vă dați seama ce drame personale sunt acum în desfășurare? Este postul ocupat de domnul Dragnea sau de doamna Rovana (Plumb, n.r.)? Dacă unul dintre dânșii nu i-au ținut scaunul și doamna Rovana ține minte… Unii încearcă să se poziționeze. E nenorocire mare.”.


NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii