Deplasarea juniorilor jiulişti, plătită de părinţi

Deplasarea juniorilor jiulişti, plătită de părinţi

Timp de citire: un minut

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, aflată sub tutela Primăriei Petroşani, pare să se confrunte cu aceleaşi probleme din trecut. Şi ce e mai rău e faptul că o generaţie de fotbalişti de valoare se va duce pe Jiu în jos, pe-un mal mlăştinos.

Că în întreaga lume fotbalul a devenit o industrie nu mai e un secret pentru nimeni. Fotbalul este ciumă pentru unii şi mumă pentru alţii. Soarta echipei de fotbal Jiul – emblema Văii şi mândria atâtor genera­ţii de jucători, cu nume grele, atât la nivel de seniori, cât şi de juniori – este la fel de dramatică. Ca în ultimii ani. Doar pălăria marca „Primăria Petroşani” pe care o poartă pare să-i reunească pe jucători sub un „brand” care nu prea ajută. De exemplu, juniorii A1, campioni judeţeni, s-au deplasat la meciuri tot pe banii părinţilor. S-a pus mână de la mână să se plătească toate cele necesare. Mai mult decât atât, jucătorii, mulţi dintre ei absolvenţi de licee, şi-au anunţat intenţia de a pleca în alte oraşe. Poate să-i oprească cineva?
Până una alta, primul meci din etapa de zonă a turneului zonal de juniori A1, rezervat juniorilor născuţi între 1996 – 1999, de la la Tărlungeni (Braşov), a adus o frumoasă victorie jiuliştilor pregătiţi de Cosmin Kanduth. Aceştia au spulberat cu 3-0 pe AFC Odorheiu Secuiesc. Vom reveni cu amănunte.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii