De trei ori româneşte! / Concert folk, bal mascat şi acţiune caritabilă...

De trei ori româneşte! / Concert folk, bal mascat şi acţiune caritabilă la „Yoyo’s”!

Timp de citire: un minut
Weekendul acesta s-a dat startul acţiunilor caritabile caracteristice lunii decembrie în localurile din Petroşani.
Sâmbătă, 28 noiembrie, a fost chef mare la „Yoyo’s”. S-a prestabilit totul ca un concert folk, aşa să mai asculte clientul o muzică bună. Apoi, patronul s-a gândit să nu taxeze prea mult participanţii la reprezentaţie şi să pună un preţ modic. Însă i-a venit altă idee. Să lase intrarea liberă, şi să pună o cutie de donaţii, iar banii strânşi să-i ofere unui centru de binefacere din Valea Jiului. A fost ales Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Petrila. Este vorba de un centru de îngrijire pentru persoanele adulte cu handicap, care găzduieşte 50 de suflete în pavilionul I, iar pavilionul II are grijă de 10 persoane seropozitive. Centrul aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Zis şi făcut. Au fost contractaţi artiştii, Adi Cîmpeanu şi Emil Horvat, a fost stabilită data, s-a dat sfoară în ţară. Clienţii, croiţi parcă toţi din aceeaşi stofă, au venit gata gătiţi cu haine, măşti şi accesorii. A ieşit bal mascat bine condimentat cu muzică bună. S-a cântat, s-a băut, s-a dansat, iar petrecăreţii au plecat acasă abia spre zorii zilei. Clienţii au avut bani de licoare, dar au avut şi de dat. Cei aproximativ 130 de participanţi la eveniment au pus la cutiuţa cu donaţii 1.325 de lei.
Banii colectaţi vor fi cheltuiţi cu cap şi cu bune intenţii. Ieri, 2 decembrie, patronul localului împreună cu reprezentanți ai Asociației de Cultură și Sport ALPO Petroșani, parteneră a proiectului, se vor întâlni cu cei din conducerea centrului pentru a stabili care sunt nevoile beneficiarilor și a achiziționa cele necesare. Noi aplaudăm iniţiativă şi aruncăm un „Bis!”, să vedem dacă prinde.
Sonia LIBERESCU 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii