De pe teren direct pe masa de operație

De pe teren direct pe masa de operație

Timp de citire: 3 minute

Echipa de fotbal FC Hunedoara a încheiat victorioasă meciul de la Sebiș, dar un jucător de-al său a fost grav accidentat, fiind operat de urgență. Jucătorului i s-a introdus o tijă metalică.

FC Hunedoara râde cu un ochi şi plânge cu altul în urma victoriei cu 2-0 (1-0) obţinută în prima etapă a Ligii a III-a, în deplasare, cu rivala la promovare Naţional Sebiş. Hunedorenii se bucură de cele trei puncte obţinute, de calitatea jocului etalat şi de răzbunarea noului lider, Bozian, pe fosta sa echipă. În aceeaşi măsură, hunedorenii sunt şi trişti, din cauza accidentării lui Cosmin Ciumaşu, care a fost operat de urgență, fiind accidentat grav în timpul meciului. Beneficiind de susţinerea unei galerii formate din aproximativ 20 de suporteri, FC Hunedoara a început cu tupeu şi a deschis scorul în minutul 10, prin Bogdan Bozian, fostul căpitan al adversarilor din Sebiş. Devenit lider al alb-albaştrilor, Bozian a marcat cu latul pe lângă portar, după o acţiune a lui Drăgoescu, care a pătruns pe dreapta şi i-a întors balonul în centrul careului. Naţional a răspuns rapid iureşului alb-albastru, dar portarul Raţ a avut o intervenţie salvatoare la lovitura de cap a lui Velici (min. 13), iar Oiţă (17) a lovit defectuos mingea la centrarea din corner a lui Susan. Prima repriză a scăzut în intensitate apoi din cauza căldurii, însă în minutul 43 a avut loc accidentarea lui Ciumaşu în urma unei intrări dure a lui Avramescu. Afectat de cele întâmplate, jucătorul arădean a părăsit terenul în minutul următor şi a fost alături de hunedorean, pentru care verdictul medicului a fost dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul stâng. Simionov a majorat diferenţa după un şut a lui Bozian, respins în faţă de portar. FC Hunedoara va întâlni în etapa următoare pe nou-promovata Performanţa Ighiu, meciul urmând să se desfăşoare sâmbăta viitoare pe Stadionul „Michael Klein”. “Nu am dispoziția necesară să mă bucur, dar mă simt obligat să îi felicit pe toți cei implicați în obținerea acestei victorii deosebit de importante: fotbaliști, conducere tehnică, staff administrativ, suporteri și prieteni. Victoria îi este dedicată în primul rând eroului Cosmin Ciumașu căruia îi dorim însănătoșire grabnică, dar și celor care zilele acestea își sărbătoresc ziua de naștere, precum și facțiunii ULTRAS KORP”, a scris pe contul său de socializare președintele echipei, Alin Barna. Mai mult decât atât, oficialul hunedorean a rămas indignat la vederea unei fotografii din timpul ridicării jucătorului hunedorean pentru a-l duce la spital. “Incredibil! Ce preocupări aveau cadrele medicale de la stadionul din Sebiș când noi (oaspeții) ne chinuiam să îl urcăm pe Cosmin Ciumașu în ambulanță. Nu îmi vine să cred câtă relaxare” a exclamat oficialul.

FC Hunedoara jucator accidentatCiumașu a fost operat

Informația a venit chiar din partea președintelui Alin Barna. “S-a finalizat cu succes operația lui Cosmin Ciumasu. I s-a introdus o tijă metalică care îi va susține tibia. Medicii sunt optimiști și ne asigură că în urma unei recuperări foarte bine făcută în șase luni de zile el poate intra din nou pe terenul de joc. Le mulțumesc pe această cale cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu pentru profesionalismul și implicarea dovedite în acest caz nefericit ”, a spus Alin Barna

Naţional Sebiş – FC Hunedoara 0-2

Au marcat: Bozian (min. 11), Simionov (min. 50).

Naţional Sebiş: Merşca – Rosenblum, Oiţă (76 Stupu), Neacşu, Cherecheş – Avramescu (44 Ungur), Lazea (69 Stegaru) – Rus, Mihuţa, Susan (76 Călin) – Velici.

FC Hunedoara: Raţ – R. Ciucurescu, Maghici, Mardare, Petresc – Ciumaşu (43 Opîrlescu), Drăgoescu (76 A. Creciunesc), Bozian, Simionov – Tecsi (91 Trăşcan), Crengăniş (86 Ursachi).

Arbitri: Horia Mureşan – Cristian Drăguţ, Patricia Samsudean (toţi din Timişoara). Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Valeriu Nichimiş (Alba Iulia).

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii