De pe Rin – pe Dunăre

De pe Rin – pe Dunăre

Timp de citire: un minut

De câteva zile, Avram Iancu a înscris în circulație remorcuța bărcii primite cadou după ce a înotat cu ea pe fluviul Rin. 

Cu toate că nu îi mai este de trebuință la Petroșani, Avram Iancu spune că nu a vrut să o vândă.

„Nici nu am visat vreodată că voi avea așa ceva. Tocmai de aceea, nu doar că nu o vând, dar i-am ales și un număr preferențial, RIN, pentru a-mi aduce aminte unde am trudit 48 de zile.

Am trudit la Rin și m-am relaxat la Dunăre. Am zis să tragem o fugă până la Dunăre și să profităm de vremea superbă. Odată ce am lansat la apă jucăria, am navigat vreo 20 de km în aval, unde am luat cu asalt de pe apă, Casa Emma, un loc special pentru mine, încă din 2017, când am poposit aici pentru o noapte, în aventura mea de a înota tot fluviul Dunărea, în 89 de zile. Aici s-au îmbăiat fetele cele mari, Dunărea având 18 grade. Înapoi a fost și mai frumos, vântul suflând din spate. Ne-am delectat într-un loc special din zona Coronini, unde am urcat la o înălțime pentru a privi o deschidere deosebită. Un loc unde apa și muntele își dau mâna.

Am dorit să cumpăr crap proaspăt direct de la mama lui. Am pândit o barcă de pescari până a ieșit la mal. Cum a ajuns la țărm, i-am întâmpinat voioși. Cei doi pescari, ca un făcut, au prins exact cantitatea și rasa de pește pe care o doream. În plasa lor erau 6 crapi, 5.2 kilograme de pește proaspăt. I-am luat pe toți. Toată lumea fericită! A fost un weekend superb, am ajuns cu bine acasă după un rotocol de 630 km”, a povestit cu mult unor sportivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii