De la Termocentrala Paroşeni / Mihai Lorincz îl arată pe liderul „Muntelui”...

De la Termocentrala Paroşeni / Mihai Lorincz îl arată pe liderul „Muntelui” ca fiind vinovat de întârzierea ajutorului de stat

Timp de citire: un minut

Liderul sindical al energeticienilor de la Termocentrala Paroşeni este din ce în ce mai convins că întârzierea sosirii ajutorului de stat promis uzinei ar fi fost cauzată intenţionat de către Bebe Nica, rivalul său de la „Muntele”.

Conform unor informaţii
confidenţiale, dar cu un grad ridicat de credibilitate, Mihai Lorincz a ajuns la concluzia că Bebe Nica este cel care a şuntat traseul parcurs de banii destinaţi plăţii TVA-ului pentru instalaţia de desulfurare şi pentru achiziţionarea certificatelor de bioxid de carbon. Există Ordonanţa de Urgenţă 22, există şi Hotărârea AGA a CEH, spune Lorincz, numai că, în ultimul moment, cum am aflat, Nica şi ai lui au solicitat şi ei sume de bani pe care, însă, ministerul le-ar fi refuzat. În condiţiile astea, Bebe Nica ar fi zis că nu îi mai trebuie nici ajutorul acela, aşa că statul să şi-l ia înapoi!”.

În acest mod,
este convins liderul Sindicatului Liber de la SE Paroşeni, banii cu titlu de ajutor de stat au făcut cale-ntoarsă la Ministerul de Finanţe. În prezent, se efectuează diligenţele necesare, pentru ca banii să revină şi să fie utilizaţi pentru urgenţele ştiute. Cât o fi el de calm, chiar şi neamţul de la concernul care realizează investiţia din curtea uzinei tinde să-şi piardă răbdarea şi ameninţă că va solicita insolvenţa CEH ca să-şi recupereze cela patru milioane de euro.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii