De la consiliul judeţean, Aninoasa a primit un drum

De la consiliul judeţean, Aninoasa a primit un drum

Timp de citire: un minut

Consilierii judeţeni hunedoreni au aprobat miercuri darea din administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara în administrarea Consiliului Local al Oraşului (CLO) Aninoasa, a tronsonului din drumul judeţean DJ 666 B: DN66A (Iscroni) – Aninoasa, cuprins între km 2+875 şi km 5+750, potrivit unui contract de administrare.

Conform contractului, darea în administrare se face pe termen neliminat, şi poate fi modificată cu acordul părţilor. Sectorul de drum care face obiectul contractului, va fi în administrarea CLO Aninoasa, care are obligaţia executării tuturor lucrărilor de întreţinere şi reparaţii.

CJ Hunedoara în calitate de titular al dreptului de administrare asupra sectorului de drum va urmări îndeplinirea obligaţiilor asumate de către CLO Aninoasa, va inspecta sectorul de drum transmis în administrare, stadiul şi calitatea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii, precum şi modul în care este satisfăcut interesul public prin realizarea acestor lucrări.

CLO Aninoasa, în calitatea dobândită de administrator, are dreptul de a administra în mod direct, pe riscul şi pe răspunderea sa, sectorul de drum transmis în administrare.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii