De la CJ Hunedoara / Diplome de excelenţă şi premii în bani...

De la CJ Hunedoara / Diplome de excelenţă şi premii în bani pentru elevi de top din judeţ

Timp de citire: un minut
În ultima şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara din acest mandat, consilierii judeţeni au decis acordarea unor diplome de excelenţă, însoţite de premii în bani, elevilor hunedoreni cu rezultate deosebite.
Astfel, conform deciziei consilierilor judeţeni, s-au acordat diplome de excelenţă şi câte un premiu în cuantum de 1.000 de lei, elevilor Cosmin Gabriel Pîrva, Anca Sălăgean, Nicolae-Andrei Spunei şi Adelina-Raluca Suciu.
Cosmin Gabriel Pîrva este component al Clubului Sportiv Fujin Vulcan, născut la 27 aprilie 1997 în municipiul Lupeni, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni.
În cadrul celui de-al XIII-lea Campionat Mondial de Kempo, desfăşurat la Bucureşti în perioada 20-22 aprilie 2016, a obţinut următoarele rezultate pentru echipa României: Aur – proba Knockdown (Seniori – 60 kg), Aur – proba Full Kempo (Tineret – 65 kg), Argint – proba Knockdown (Tineret – 65 kg), Argint – proba Submission (Tineret – 65 kg).
Anca Sălăgean este născută la 13 decembrie 1997 la Deva. În prezent este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Decebal”. În cursul acestui an a obţinut locul 1 la Olimpiada Naţională de Limba Engleză, secţiunea B.
Alte rezultate notabile din cariera sa de elev: locul 1 la Olimpiada Judeţeană de Limba Engleză, secţiunea B, în anii 2014, 2015 şi 2016, participare la Olimpiadele Naţionale de Limba Engleză, secţiunea B, în anii 2014 şi 2015.
Nicolae-Andrei Spunei s-a născut la 6 decembrie 1997 în oraşul Haţeg. În prezent este elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva. În cursul acestui an a obţinut Premiul 1 la Olimpiada Naţională lnterdisciplinară „Ştiinţele Pământului”, precum şi calificarea în lotul extins al României pentru Olimpiada Internaţională de Biologie.
Adelina-Raluca Suciu s-a născut la 16 octombrie 1998 în oraşul Haţeg. În prezent este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani. Încursul acestui an a obţinut Premiul 1 la Olimpiada de Limbi Romanice (limba italiană) – etapa naţională. De asemenea, a ocupat locul 1 la etapa judeţeană a Olimpiadei de Limbi Romanice (limba italiană).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii