Dăruieşte, Ajută, Respectă / 85 de copii hunedoreni în tabere

Dăruieşte, Ajută, Respectă / 85 de copii hunedoreni în tabere

Timp de citire: un minut

Săptămâna aceasta, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, 85 de copii beneficiari ai Proiectului „DAR – Dăruieşte, Ajută, Respectă”, proiect POSDRU implementat de Episcopia Devei şi Hunedoarei  în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara în perioada iulie – decembrie 2015, au plecat în două tabere. Acestea sunt organizate la Arieşeni, în judeţul Alba, unde participă 45 de copii, respectiv în localitatea Frumosu din judeţul Suceava, unde participă 40 de copii.

„Taberele se organizează pentru copiii participanţi la Activităţile A4 („Şcoală după şcoală”) şi A5 („Şansa la demnitate”) din cadrul proiectului şi oferă copiilor din grupul ţintă posibilitatea de integrare în diferite grupuri sociale”, spun organizatorii.

Însoţiţi de cadrele didactice responsabile cu desfăşurarea activităţilor din cadrul proiectului, copiii au posibilitatea să viziteze: un observator astronomic, mănăstiri, muzee şi alte obiective turistice din zonele Arieşeni şi Suceava.

În cadrul taberelor tematice, copiii vor desfăşura activităţi inovative de educaţie non-formală, precum: remodelare comportamentală (unde este cazul), exerciţii atent alese din ramuri sportive ca gimnastică, atletism etc., dar şi ateliere de creaţie, activităţi de ţesut, cusut, brutărie şi organizare a diferite concursuri pe echipe.

Taberele se desfăşoară în perioada 21-25 octombrie şi ele vor fi urmate de o nouă serie de două tabere în aceleaşi locaţii, cu un număr identic de participanţi, care vor fi organizate în perioada 4-8 noiembrie 2015.

Mihaela PETROŞAN

Dăruieşte, Ajută, Respectă – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii