Darius Ursachi, de la Hercules spre FC Hunedoara

Darius Ursachi, de la Hercules spre FC Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Alin Barna, preşedintele grupării FC Hunedoara, a declarat că la clubul „alb-albastru”, oficialii, staff-ul tehnic şi jucătorii muncesc şi trag împreună „în aceeaşi direcţie” pentru un nou sezon mai performant la nivelul Ligii a III-a.

Mai mult decât atât jucătorul lui Hercules Lupeni, Darius Ursachi a primit undă verde să se pregătească cu hunedorenii.

Aflat de mai bine de o săptămână la conducerea formaţiei FC Hunedoara, noul antrenor Victor Roşca şi-a propus să efectueze o evaluarea critică a lotului de jucători, pentru a stabili punctele slabe ale echipei. „Tehnicianul a condus câte două antrenament pe zi şi a programat două jocuri şcoală pentru a se edifica asupra jucătorilor din lot şi a celor aflaţi în probe. Antrenorul vrea să vadă ce jucători se ridică la nivelul pretenţiilor sale şi care nu fac faţă, pentru a ne comunica dacă sunt posturi deficitare la nivelul lotului, pentru a căuta întăriri”, a afirmat unul dintre oficialii clubului.

Dincolo de activitatea antrenorului, ceilalţi componenţi ai conducerii clubului lucrează de zor pentru ca pregătirea noului sezon să decurgă ca pe roate.

„Suntem în plin proces de pregătire a viitorului campionat în care ne dorim ocuparea uneia dintre primele trei poziţii. Nu e complicat deloc, atâta timp cât muncim cu toţii, muncim şi tragem împreună în aceeaşi direcţie! Toată strategia de activitate precompetiţională o adoptăm împreuna cu colegii din conducerea clubului şi cu staff-ul tehnic al primei echipe. Nimeni nu lucrează de capul lui şi ţinem cu toţii cont de fiecare părere. Eu le mulţumesc antrenorilor din sezonul trecut pentru că, la sosirea sa la Hunedoara, domnul antrenor Roşca a avut o importanta bază de plecare. În 15 iulie vom disputa primul meci oficial, în Cupa României, cel mai probabil cu Şoimul Băiţa, urmând ca între 16 şi 25 iulie să efectuam un cantonament centralizat pe plan local”, a spus Alin Barna pentru site-ul suporterilor hunedoreni.

Antrenorul lui Hercules, Dan Voicu a confirmat că jucătorul Darius Ursachi, pe care l-a avut în returul de campionat, a primit undă verde să se pregătească cu gruparea hunedoreană.

De pe acum, se anunţă un duel interesant în Liga a III-a, între FC Hunedoara şi Cetate Deva.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii