Daniel Pleşcan, Silviu Praţa şi Mihaela Ciociu / Au fost condamnaţi

Daniel Pleşcan, Silviu Praţa şi Mihaela Ciociu / Au fost condamnaţi

Timp de citire: un minut
• Pleşcan şi Praţa vor presta în folosul comunităţii
Tribunalul Hunedoara i-a condamnat pe Daniel Pleşcan, Silviu Praţa şi Mihaela Ciociu la trei ani de închisoare cu suspendare fiecare pentru infracţiuni de proxenetism. În acelaşi timp, cei trei au fost achitaţi de acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat.
În plus, Daniel Pleşcan a fost condamnat la muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei municipiului Petroşani pe o perioadă de 120 zile, iar Silviu Praţa la prestarea a 100 de zile de muncă în folosul comunităţii, în aceeaşi structură administrativă.
Reamintim faptul că fiul consilierei judeţene UNPR Dorina Pleşcan alături de ceilalţi doi inculpaţi au fost trimişi în judecată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Din cercetări a rezultat că, în perioada iulie – decembrie 2014, ar fi recrutat cinci tinere, dintre care două minore, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, în mai multe locuri de cazare din Valea Jiului. O parte din banii obţinuţi din activitatea de prostituţie ar fi fost însuşiţi de membrii grupării.
Nume grele
Directori sau lăcătuşi în CEH sau la SNÎMVJ, profesori universitari, oameni de afaceri şi primi edili s-au aflat printre beneficiarii amorului tarifat. Cât de curând vom reveni cu amănunte picante din acest dosar. (ZVJ) 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii