Daniel Bolog (secretar Inter Petrila): „Poate ca Ministerul ar fi trebuit sa...

Daniel Bolog (secretar Inter Petrila): „Poate ca Ministerul ar fi trebuit sa intervină”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Costul testelor PCR le dă bătăi echipelor din liga a patra. Și așa cu un buget auster, acestea trebuie să suplimenteze bugetul.

 

10.000 de lei vor scoate echipele pentru cele două teste PCR. Daniel Bolog, secretarul clubului Inter Petrila, spune că Ministerul ar fi trebuit să intervină în facilitarea acestor testări.

„Este foarte greu să dăm atâția bani, dar asta e, nu avem încotro dacă vrem să jucăm. Cred ca Ministerul ar fi trebuit să intervină și să faciliteze costul acestor teste care este unul destul de costisitor. Facem aceste eforturi, pentru că ne dorim din tot sufletul să fim pe primele locuri”, a spus oficialul.

Inter Petrila este singura formație din Vale care se află pe podium, elevii lui Adi Câmpean fiind pe pozitia a treia. Inter va începe cu restanța de la Șoimul Băița, meci foarte important în economia clasamentului.

Aparent 10.000 lei par mulți bani, însă, concret, suma reprezintă puțin mai mult decât jumătatea salariului unui primar. Așa că suntem sigur că echipele de Liga a IV-a vor găsi soluții financiare pentru plata testelor PCR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii