Dan Voicu: „Geoagiu este o câștigătoare pe merit, dar noi am avut 6...

Dan Voicu: „Geoagiu este o câștigătoare pe merit, dar noi am avut 6 accidentați”

Timp de citire: un minut

A fost decisivă etapa trecută în Liga 4 pentru desemnarea echipei campioană a județului Hunedoara la fotbal, în urma desfășurării penultimei etapei din campionat.

Cu o victorie înregistrată pe teren propriu, scor final 3-1 (2-0), în partida cu Viitorul Minerul Lupeni, echipa din Geoagiu s-a desprins în câștigătoare.

Conducerea Asociației Județene de Fotbal a oferit noii campioane jude­țene medaliile și trofeul pentru victoria din acest sezon.

Campioana Ligii a IV-a, CS „Gloria” al Oraşului Geoagiu, va în­tâlni într-o dublă manșă campioana jude­țului Timiș, în data de 17 iunie, pe teren propriu, și în data de 24 iunie pe terenul campioanei județului Timiș, în barajul pentru pro­movarea în Liga a III-a de fotbal. Județul Hunedoara a înregistrat trei pro­movări consecutive în ultimii ani, care dau încredere că în data de 24 iunie 2023 se va sărbători o nouă pro­movare în Liga a III-a.

„Gloria Geoagiu este o câștigătoare meritorie, dar eu consider că dacă nu am fi avut 6 jucători accidentați, plus doi juniori absenți, cred că noi am fi câștigat. În sezonul regular Geogiu nu ne-a bătut. Să nu uităm că noi suntem echipa care în 13 zile a jucat 5 meciuri. Am vrut să amânăm și noi niște meciuri, dar pentru noi nu se poate. Uite noi jucăm cu Corvinul la ora 18,00 la Lupeni, joi. Am fost de acord cu mutarea meciului de miercuri pentru ziua de joi. Vine și finala Cupei pe care o jucăm tot cu Geoagiu, meci pe care îl vom aborda tot cu multe absențe”, a declarat pentru zvj.ro Dan Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii