Dan Voicu e supărat: „Arbitrul ne-a stricat meciul. Rezultatul este echitabil”

Dan Voicu e supărat: „Arbitrul ne-a stricat meciul. Rezultatul este echitabil”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

CSM Vulcan a fost prima care a deschis balul meciurilor restante din liga a patra, în compania celor de la Gloria Geoagiu.

 

Egalitate

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce oaspeții au deschis scorul. Antrenorul Dan Voicu a fost mulțumit de rezultat, dar nu și de prestația centralului: „Rezultatul a fost unul echitabil. Putea să câștige și Geoagiu, puteam să câștigăm și noi. Au fost ocazii de ambele părți, dar în opinia mea centralul ne-a stricat meciul prin luarea unor decizii care ne-au defavorizat clar”, a declarat pentru zvj.ro, Dan Voicu.

Echipa din Vulcan are meciuri pe bandă rulantă în acest program al restanțelor, urmând ca vineri să joace la Brad. Dan Voicu nu va putea conta pe serviciile mai multor jucători, unul dintre jucători fiind diagnosticat cu Covid-19.

 

Răspunsul lui Petrean

Având în vedere cele declarate de antrenorul Dan Voicu la adresa arbitrului, președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean a declarat pentru Ziarul Văii Jiului. „Nu discutam decât cu filmarea pe masă. Au primit camere să își filmeze meciul. Am făcut această investiție tocmai pentru a discuta pe ceva concret. Așteptăm filmarea meciului de la Vulcan”, a spus oficialul AJF.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii