Dan Voicu despre Vasile Scurtu: “Vasile Scurtu ne datorează niște scuze pentru...

Dan Voicu despre Vasile Scurtu: “Vasile Scurtu ne datorează niște scuze pentru jignirile și injuriile pe care ni le-a adus”

Timp de citire: 2 minute

Vasile Scurtu şi-a scos echipa de pe teren la partida cu Hercules Lupeni apoi a revenit asupra deciziei, pentru ca, la final, să demisioneze din funcţia de vicepreşedinte al AJF Hunedoara.

Vasile Scurtu, preşedintele echipei din Uricani, a reclamat neacordarea unei lovituri de pedeapsă pentru gruparea sa şi un gol marcat din offside de oaspeţi. În repriza secundă, Scurtu şi-a scos jucătorii de pe teren, după care a revenit asupra deciziei.„Nu se poate aşa ceva. Ne-a bătut o echipă căreia i-au lipsit mulţi titulari, dar o echipă care a fost sub noi. Au avut parte de un arbitraj favorabil, în timp ce noi am fost furaţi ca în codru. Lupeniul are o echipă care nu merită să fie mai sus de locul cinci”, a declarat Scurtu. În replică, Dan Voicu, antrenorul echipei Hercules Lupeni, spune că oficialul din Uricani ar trebui să-și ceară scuze pentru ieșirile avute în timpul acelui joc din campionat. “Din punctul meu de vedere echipa mea a câștigat pe merit jocul de la Uricani în condițiile în care ne-au lipsit 7 jucători de bază. Nu am nimic de comentat la cele declarate de Vasile Scurtu la adresa echipei mele, dar vreau să-i reamintesc faptul că de trei ani de zile Hercules Lupeni este în primele trei echipe din județ, iar Minerul Uricani este în ultimele trei echipe. Nu vreau să fac nicio referire la valoarea lotului pe care o are Uricaniul. Pe mine mă privește doar echipa mea și cred că vom reuși să ne menținem în fruntea clasamentului. Am încredere în băieți. Vasile Scurtu ne datorează niște scuze la injuriile și jignirile pe care ni le-a adus. Mai vreau să-i reamintesc lui Vasiule Scurtu că am văzut caseta meciului, iar golul acuzat ca fiind din offside a fost valabil, nu poate fi incriminat arbitrajul”.

Să recupereze din jucătorii accidentați

Sâmbătă, într-un alt meci ce va conta pentru Divizia Județeană la fotbal, se vor întâlni Hercules Lupeni și CS Vulcan. Nu încape nicio îndoială că este un meci al ambițiilor și orgoliilor pe care fiecare echipă speră să-l câștige. Dan Voicu privește detașat acest jos și speră să-și ia cele trei puncte. “Până la ora meciului sperăm să mai recuperăm din jucătorii accidentați și să fac un 11 cât mai capabil. Am încredere că așa va fi. Evident, ne dorim cele trei punte”, a spus tehnicianul.

Au mai plecat doi

În acest sezon de campionat Hercules Lupeni a fost urmărită de ghinion. A pierdut mai mulți jucători de bază, fie au plecat, fie s-au accidentat sau fie au primit suspendări record, cum este cazul atacantului Remus Moldovan, suspendat 8 etape. Și ca tacâmul să fie complet au mai plecat de la echipă alți doi jucători de bază, titulari în fiecare meci, Marius Dumitrescu și Alex Haranagozo. Cei doi au plecat la muncă în străinătate.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii