Dan Voicu: „Avem o ediţie mai slabă de campionat”

Dan Voicu: „Avem o ediţie mai slabă de campionat”

Timp de citire: un minut

În etapa cu numărul şapte în Divizia Judeţeană, la fotbal, cel mai interesant meci se anunţă cel de la Petroşani dintre Jiul şi Hercules. Antrenorul Dan Voicu spune că se teme de joc şi că actuala ediţie de campionat este mai slabă decât precedenta.

CSM Jiul Petroşani – Hercules Lupeni este un meci interesant care va avea loc, sâmbătă, de la ora 11:30, la Petroşani. Cu toate că Jiul nu adunat decât un punct după disputarea a şase etape antrenorul, Dan Voicu spune că nu ar trebui neglijat jocul cu petroşenenii: „Nu este deloc un meci uşor pentru noi, având în vedere ce prestaţie au avut jucătorii mei în ultimele două jocuri. Eu sper ca jucătorii mei să-şi revină şi să conştientizeze faptul că trebuie să jucăm fotbal de calitate”. Distanţa dintre echipa de pe primul loc Şoimul Băiţa şi Hercules este de cinci puncte, distanţă pe care Dan Voicu crede că echipa sa o poate recupera.

„În opinia mea cred că actuala ediţie de campionat este mult mai slabă decât cea din sezonul trecut”, a mai punctat Voicu. Jiul se află pe ultimul loc în clasament şi este singura echipă care a adunat doar un punct. De aproape o săptămână, Cosmin Kanduth a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei de care se ocupă acum Sorin Ghiţan, Damian Militaru şi Marin Tudorache.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii