Damian Militaru (CSM Jiul Petroșani): „Sunt și cârcotași care nu se bucură,...

Damian Militaru (CSM Jiul Petroșani): „Sunt și cârcotași care nu se bucură, dar primul loc este muncit”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

CSM Jiul Petroșani a devenit oficial campioană Ligii 4 a județului Hunedoara.

Sprijinul comunității
După ce AJF Hunedoara a decis înghețarea campionatului, CSM Jiul Petroșani va merge la barajul de promovare în Liga 3 într-o mini-grupă cu echipe din Mehedinți și Timișoara.
„Toate echipele pornesc cu șanse egale. Noi ne bucurăm de sprijinul comunității locale, care va suporta cele două testări Covid 19 de care e nevoie. Eu cred că vor și echipe care nu își vor permite aceste teste. Suntem bucuroși că suntem susținuți”, a declarat antrenorul Militaru.
În această perioadă CSM Jiul Petroșani efectuează antrenamente la stadion.

„Pariul meu și al lui Kandut”
Damian Militaru spune că acest titlul de campion județean este un pariu al lui și al lui Cosmin Kandut: „Faptul că am reușit să facem o echipă numai cu jucători din Valea Jiului spune multe despre dorința noastră. Un merit deosebit îl are și Cosmin Kandut, dar și Sorin Ghițan, maseurul Fage, „Kapă” – cel care are grija ca terenurile să arate impecabil. Jucătorii merită felicitări și încă o dată mulțumiri executivului petroșenean, care a fost mereu alături de noi”.

Și cârcotașii…
Damian Militaru spune că acest succes al Jiului nu este văzut cu ochii buni de către toată lumea: „Era și timpul să revenim în top și să nu mai fim ciuca bătăilor. Este meritul tuturor. Avem însă și câțiva cârcotași care nu se bucură de această reușită. Orașul ar merita din plin să aibă o echipă în Liga 3. Ne așteptă meciuri grele la baraj. Merg mai departe șapte echipe clasate și pe locul doi care au linia de clasament cea mai bună. Deci, șanse am avea să promovăm. Ne dorim enorm lucrul ăsta. Pentru suporteri, pentru oraș pentru cei care ne-au fost alături”. Meciurile de baraj vor începe la 5 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii