Dacă situația epidemiologică o va permite, / Campionatul se reia în luna...

Dacă situația epidemiologică o va permite, / Campionatul se reia în luna aprilie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Deși județul Hunedoara e la un pas de furnică de scenariul roșu, președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean și reprezentații cluburilor din liga a patra au vorbit, într-o ședință online, despre reluarea campionatului.

 

„Am avut o ședință online cu reprezentanții cluburilor de liga a patra și am discutat despre reluarea campionatului. Astfel, sunt șanse să reluăm fie pe data de 5 aprilie, fie pe 12 aprilie. Am tot așteptat introducerea testelor antigen, dar se pare că șansele sunt minime. Vom face în așa fel ca echipele să plătească două teste, maxim trei teste Covid. Cluburile, cu mici excepții, au dat semne că pot suporta aceste costuri ale testelor PCR, astfel că sunt șanse mari să reîncepem. Din păcate, competițiile pentru copii și juniori rămân tot suspendate. Pe data de 25 martie ne reîntâlnim iarăși online pentru confirmarea cluburilor care pot continua competiția. Repet, au fost unele cluburi cu mici semne de întrebare în ceea ce privește testele, dar în mare toți cei prezenți online și-au arătat disponibilitatea”, a declarat pentru „Ziarul Văii Jiului”, Cristian Petrean.

Vă reamintim că un test PCR costă undeva în jurul sumei de 250 de lei, iar un test antigen costa între 20 și 40 de lei, dar și relevanța lor medicală e direct proporțională cu costul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii