Dacă nu te ţii de ea, promisiunea devine minciună

Dacă nu te ţii de ea, promisiunea devine minciună

Timp de citire: un minut
La câte are Gheorghe Ile pe cap, nu mă miră dacă primarul Vulcanului pare c-a uitat de promisiunea făcută în şedinţa de consiliu local din septembrie.
Nu mie mi-a
făcut-o, ci consilierului local Costel Dragu. Care, în mod constant, la întâlnirile lunare ale forului legislativ local vulcănean, i-a tot amintit despre starea catastrofal de dezastruoasă a străzii Morii. Reţin şi răspunsul pe care liberalul l-a primit de fiecare dată. Strada asta se va repara, bordura şi asfalta la anul. După ce se introduc, de-a lungul ei, conductele de apă potabilă şi cele de canalizare.
În septembrie,
Gheorghe Ile a fost mai îngăduitor. Da, ştiu şi eu cum arată strada Morii şi, până când o fi să intre în reparaţii, vom astupa cumva gropile, grăit-a atunci diriguitorul cel mare al administraţiei publice locale. Se fac, imediat, aproape două luni de când domnia sa a promis asta, dar, la faţa locului, pe strada Morii, adică, nici urmă de vreo schimbare în bine. Dimpotrivă. De aceea mi-am permis să-i aduc aminte. Nu de alta, dar, vorba aceea, promisiunea e promisiune şi, dacă nu o onorezi, se transformă în minciună. Plus că operaţiunea s-ar putea face mai uşor şi repede, acum, cât mai ţine vremea frumoasă.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii