Cursuri gratuite de Prim-ajutor pentru tineri

Cursuri gratuite de Prim-ajutor pentru tineri

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nu mai e un secret, pentru că este o realitate vizibilă, că Subfiliala de Cruce Roșie Petroșani îi sprijină și îi susține constant pe voluntarii tineri.

 

Un exemplu îl reprezintă cursurile gratuite de Prim-ajutor pentru tineri, predate tot de tineri.

Anul acesta cursurile încep la 9 februarie și se adresează oricărui elev de școală primară, gimnazială sau liceală din Petroșani.

„Cursurile vor fi predate de tineri voluntari ai subfilialei noastre, instruiți în taberele naționale organizate de Crucea Roșie România, tineri calificați și instruiți în a face această muncă de predare a cursurilor de Prim-ajutor. Aceste cursuri se vor desfășura la sediul nostru în zilele de vineri (partea de teorie) și de sâmbătă (partea practică), începând cu data de 9 februarie, de la orele 11,00 (ora putând suferi modificări) și se vor derula pe parcursul unei luni de zile. La final, cu siguranță, tinerii cursanți vor avea un bagaj serios de pregătire practică și teoretică în a acorda Primul-ajutor în situații ce intervin în viață, ceea ce este un lucru nu bun ci foarte bun. Important de spus: vor fi grupe formate din câte zece tineri și se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare impuse de această pandemie”, ne-a declarat Felicia Vitan, secretarul subfilialei de Cruce Roșie Petroșani.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii