Curg donațiile spre sacul lui Moș Crăciun

Curg donațiile spre sacul lui Moș Crăciun

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„DE CRĂCIUN FII MAI BUN” este un eveniment organizat de San Montan la fiecare final de an! Pentru că sportivii de la această Asociație nu lasă pandemia să le oprească bucuria de a dărui celor mai puțin norocoși cadouri în preajma sărbătorilor de Crăciun.

 

„Vom căuta o modalitate de a organiza și anul acesta ( bineînțeles, respectând regulile de distanțare impuse), evenimentul de caritate care ne face să ne amintim și de copiii cu posibilități financiare reduse. Oameni cu suflet bun, dacă veți găsi acasă câte o hăinuță în stare bună, ce a rămas mică copilului vostru, sau o jucărie de care vă împiedicați tot timpul pentru că cel mic nu se mai joacă cu ea, o puteți dona. Vom strânge și bani pentru dulciuri( se pot aduce dulciuri, dar să fie în termen, neexpirate”, este anunțul făcut de San Montan. Și reacțiile au apărut. A venit și prima sâmbătă cu donații pentru evenimentul „DE CRĂCIUN FII MAI BUN”.

„Le mulțumim celor care au venit la noul sediu San Montan cu ce au avut de dăruit! Mulțumesc membrilor asociației pentru donații și ajutor! Vă doresc sănătate tuturor, ne vedem, sâmbătă, cu alte donații ( orele 10-11)”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației.

Darurile vor ajunge la cei nevoiași prin intermediul mai multor sportivi care vor îmbrăca veșmântul lui Moș Crăciun și vor pedala.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii