„Cupa Straja” –  o reușită

„Cupa Straja” –  o reușită

Timp de citire: un minut

Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Lupeni, în colaborare cu Comexim R SRL Lupeni, Diacom Prestcom SRL Lupeni și Tabăra Resiga, a organizat în perioada 22-24 septembrie 2017 prima ediție a Cupei „Straja 2017” la fotbal, eveniment care a avut loc la Stadionul „Minerul” din Lupeni.

Competiția regională de minifotbal „Cupa Straja” a reunit tineri fotbaliști din mai multe localități ale țării: CS Craiova, Viitorul Arad, Atletico Arad, FC Pitești, CS Timișoara, CSM Școlar Reșița, Eftimie Murgu, Atletico Slatina, Dacia Orăștie, Sorii Sport Lupeni, CFR Simeria.  Evenimentul a fost organizat cu sprijinul lui Sorin Corpadi, antrenorul al echipei de fotbal pentru copii și juniori Sorii Sport.
La acest turneu, Sorii Sport a obținut locul II la grupa 2008. A jucat finala mare cu CSM Școlar Reșița, pe care a pierdut-o după loviturile de departajare. Tot Sorii Sport a mai obținut locul al III-lea la grupa 2007 și locul al III-lea la grupa 2009.
La grupa 2008 învingătoare a fost echipa CSM Școlar Reșița, la grupa 2009 a învins CS Craiova, iar la 2007 a câștigat Atletico Arad.
„A fost un turneu puternic, o reușită. Echipele participante au plecat cu promisiunea că se vor întoarce și la anul. Cazarea a fost în Stațiunea Straja unde le-am oferit transport gratuit cu telegondola, I-am dus și în Parcul de Aventură și apoi s-a făcut un foc de tabără. La anul vrem să fim și mai buni și cu mult mai multe echipe la turneu. Am fost apreciați”, a declarat Sorin Corpadi, sufletul acestei competiții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii