Cupa României, ediția 2020/2021, începe în 25 august

Cupa României, ediția 2020/2021, începe în 25 august

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primul tur al fazei naționale a Cupei României, în care participă cele 42 de reprezentante județene, cât și 34 de echipe dintre ultimele clasate din Liga 3, e programat să aibă loc în data de 25 august.

Mai devreme ar trebui să aibă startul Liga 1 Feminin, din 23 august.

Liga 2 și Liga 3 ar putea începe la 29 august. Burleanu spune că sunt șanse de amânare, în funcție de „analiza evoluției pandemiei”.

Ulterior, din 29 august, a fost stabilit să debuteze campionatele Liga 2 și Liga 3, însă Răzvan Burleanu, președintele FRF, a venit cu o precizare la conferința de presă de după ședința CEx, în care a anunțat că startul acestor competiții ar putea fi amânat.

”Referitor la debutul Ligii a 2-a, respectiv al Ligii a 3-a, vorbim de 29 august. În același timp, la nivel de Comitet Executiv am stabilit că în fiecare săptămână vom analiza evoluția pandemiei, astfel încât să fim în măsură să susținem sau nu amânarea acestui debut de campionat la nivelul Ligii a 2-a și respectiv Ligii a 3-a.

S-a mai stabilit și ca pentru toate echipele din Liga a 2-a care au promovat sau echipa din Liga a 2-a care are această șansă de a promova în Liga 1 în urma unui baraj, să extindem termenul până în 29 august de creare a unei echipe de junioare Under 15, după cum știți că este obligatoriu pentru echipele de Liga 1”, a spus Răzvan Burleanu.

Prezența Jiului în Cupa României, amânată pentru 25 august

CSM Jiul Petroșani, reprezentanta județului Hunedoara în faza națională a Cupei României, ar fi trebuit să intre pe scena pe data de 11 august. Federația Română de Fotbal a decis să amâne această etapă pentru data de 25 august. Jiul a rămas concentrată doar pe meciul de baraj de pe data de 9 august, la Lupac.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii