Cum a ajuns Avram Iancu la „Chefi la cuțite”

Cum a ajuns Avram Iancu la „Chefi la cuțite”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Avram Iancu a fost invitat la unul dintre cele mai populare show-uri culinare tv, „Chefi la cuțite”.

 

Ce le-a gătit?

„Am fost invitat special să împărtășesc despre secretele mele culinare, despre ce mănânc și de unde-mi iau energia pentru obținerea unor performanțe extreme. Am dat curs provocării de a participa la intensitatea experienței Chefi la cuțite”, povestește bibliotecarul.

Avram Iancu le-a gătit o rețetă proprie. „Le-am gătit o rețetă originală, în stilul meu caracteristic, adică trăsnit! Omleta specială cu capac și coaptă la cuptor.

Nu pot spune că am o pasiune din asta. Mai toată viață mi s-a gătit (mulțumesc soției și echipei de suport). Dar sunt momente în viață în care trebuie să te descurci si singur. Sunt momente când trebuie să-mi surprind și eu familia cu câte un mic dejun. Atunci o fac cu pasiune. Atmosfera de acolo este magică. Nu degeaba este cotat ca fiind cel mai tare show culinar. Desfășurările de forțe sunt impresionante. Bineînțeles că se interacționează între concurenți și vedete. Exista un respect reciproc între toată lumea. Mi-a plăcut interacțiunea cu Speak. Este o prezență deosebită, iar întâlnirea cu șefii a fost și ea senzațională. Ce simți în spatele panoului de jurizare în timpul când aceasta se desfășoară e greu de descris în cuvinte. Am râs cum demult n-am mai făcut-o. Mă bucur că am putut evidenția din nou numele Petroșaniului, a bibliotecii noastre municipale și profesia de bibliotecar”.

 

Luptă pentru un nou record

Polisportivul Avram Iancu se pregăteşte pentru un nou record mondial la înot de anduranţă, bibliotecarul din Petroşani propunându-şi să străbată de două ori, în această vară, Lacul Balaton din Ungaria într-o cursă continuă de trei zile şi trei nopţi.

El a anunţat deja că va dedica acest record multiplei campioane Nadia Comăneci, pentru a marca astfel împlinirea a 45 de ani de la momentul în care sportiva a obţinut prima notă de 10 din istoria gimnasticii mondiale.

„Anul acesta mi-am propus să stabilesc un nou record mondial, prin care vreau să aduc un tribut de mulţumire Nadiei Comăneci, aşa cum ştiu eu cel mai bine, adică să înot. Recordul va consta în stabilirea celui mai lung înot după durata de timp petrecută în apă. Actualul record mondial este de 67 de ore şi 16 minute, stabilit de Sarah Thomas, din SUA, una dintre cele mai mari înotătoare ale lumii. Vreau să dobor acest timp înotând în Lacul Balaton, din Ungaria, cu o traversare dublă. Vor fi 150 de kilometri de înot în aproximativ trei zile şi trei nopţi, adică 72 de ore sau chiar mai mult, în curent neutru, şi fără întrerupere”, a declarat Avram Iancu.

Pe parcursul acestei încercări, sportivul nu are voie să se oprească şi nu va putea purta costum de neopren. De asemenea, pe timpul traversării sportivului nu-i va fi permis să atingă pe cineva sau barca însoţitoare. Singurul lucru permis este ca echipa sa de suport să-i arunce hrana necesară, la fiecare jumătate de oră.

Traversarea şi omologarea rezultatului se va face după regulile de Marathon Swim, Iancu urmând să fie monitorizat atent de către trei observatori oficiali.

„Vor fi trei observatori oficiali. Eu îmi doresc ca unul să fie de la Federaţia Română de Nataţie, unul de la Federaţia Maghiară de Înot şi ultimul să fie din partea presei”, a spus Iancu.

Totodată, polisportivul din Petroşani şi-a arătat disponibilitatea de a fi monitorizat de specialiştii interesaţi să afle cum se comportă organismul uman în condiţiile unui efort continuu de 72 de ore.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii