Cu trei jucători din Valea Jiului în echipă, FC Hunedoara a pierdut...

Cu trei jucători din Valea Jiului în echipă, FC Hunedoara a pierdut primul amical

Timp de citire: un minut

Gruparea antrenată de Victor Roşca a fost învinsă la Sebiş, scor 0-3 (0-2), în prima partidă amicală din această vară. Trupa hunedoreană a fost formată în marea majoritate din jucători tineri printre care şi fotbaliştii din Vale, Darius Ursachi, Sandu Remus şi Claudiu Ciubotari.

Formaţia hunedoreană a aliniat un prim 11 destul de tânăr, cei mai experimentaţi fiind portarul Andrei Raţ şi Sandu Remus, ambii de 22 de ani. Nu au putut evolua Tecsi – accidentat, şi ex-jiulistul Răzvan Drăgoescu – învoit pentru unele probleme legate de studii. Miercuri, hunedorenii vor întâlni la Crăciuneşti, de la ora 17:30, echipa Şoimul Băiţa, în primul tur al Cupei României. O zi mai târziu, formaţia antrenată de Victor Roşca va intra în cantonament până în data de 25 iulie în zonă la Hunedoara.

FC Hunedoara: Raţ – C. Creciunesc, Ciucurescu, Opîrlescu, Mercurean – R. Sandu, D. Creciunesc, Gheară – Bloj, Ursachi, Rahovean. Au mai jucat: Ciubotariu – Ciumaşu, F. Olariu, Ionicescu, Simionov, Marina, Scorobete, Grigore. Antrenor: Victor Roşca.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii