Cu toate că pe fotbal s-a pus COVIDUL, / CS Hunedoara vrea...

Cu toate că pe fotbal s-a pus COVIDUL, / CS Hunedoara vrea să joace amicale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

A trecut prima săptămână de pregătire pentru noua stagiune și la CS Hunedoara, formație la care reuniunea lotul s-a produs mai târziu decât la echipa din Deva.

„Am efectuat antrenamente de acomodare la efort, specifice acestui stadiu de pregătire. Jucătorii s-au prezentat bine, ținând cont că au venit după o perioadă foarte lungă de pauză. E mai greu până se reacomodează organismul, până pornesc motoarele. Deocamdată, în această primă săptămână nu avem nici o noutate la capitolul transferuri la echipă în afară de revenirea în lot a lui Liviu Herci și nu a mai plecat nimeni în afară de cei trei pe care i-am anunțat, Ionică, Dumitrescu și Burlacu, primul la muncă în Scoția, ceilalți în probe la echipe de Liga a doua. Burlacu e la Buzău, încă nu a semnat un contract, iar dacă transferul acolo nu se va realiza mi-a comunicat că ar vrea să continue cu noi”, a spus antrenorul Raul Spătaru.

Cunoscând nevoia de jucători implicați în planul de viitor pentru formația sa, tehnicianul hunedorean a precizat: „Încă mai căutăm jucători, suntem în tratative cu câțiva. Ne-ar mai trebui un atacant, un fundaș central și un fundaș lateral. Avem în probe și doi portari «under», după despărțirea aproape certă de Dumitrescu. În poartă îi mai avem acum pe Raț și Cobliș, ultimul e și antrenor de portari, iar Jurca este împrumutat la Brad, unde poate să joace, să prindă meciuri”, a mai spus Raul Spătaru.

În ceea ce privește programul amicalelor, practic acesta depinde exclusiv de situația pandemiei și de măsurile care se vor lua în continuare de către autorități. „Ar trebui teoretic să jucăm sâmbătă cu ASU Poli Timișoara din Liga a doua, ne-am înțeles cu cei de acolo, iar peste încă o săptămână cu Reșița, ambele partide în deplasare. Pentru asta va trebui însă să facem teste Covid pentru toată echipa, așa cum sunt cerințele. Cu cele 14 zile de valabilitate a testului vom putea cuprinde în această perioadă ambele amicale, cu Poli și Reșița. Dar vedeți că situația se schimbă de la o zi la alta pe plan național, pot apărea noi măsuri și restricții, astfel încât nu e nimic sigur”, a afirmat tehnicianul hunedorean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii