Cu salarii neplătite, CH Poli vrea o victorie cu codașa Danubius Galați

Cu salarii neplătite, CH Poli vrea o victorie cu codașa Danubius Galați

Timp de citire: 2 minute

CH Poli are un nou meci accesibil în etapa a VIII-a din campionat, acasă cu Danubius Galați, echipă fără niciun punct în campionat. Alb-violeții sunt și ei măcinați de probleme financiare din cauza banilor de la autorități, blocați de Curtea de Conturi, dar conducerea le-a promis că problema se va rezolva.

Galațiul este echipa cea mai slabă din campionat, care a pierdut meciurile la diferențe mari, cu excepția jocului cu Călărași, la un gol,  și cel cu Reșița, la trei goluri. Pero Milosevic cere concentrare de la elevii săi, chiar și în aceste condiții. ”Nu există echipe cu care e ușor să joci în campionatul românesc. Cu Focșani am avut de mult de luptat, până la final, pentru victorie. Trebuie să ne respectăm adversarul. Galațiul e o echipă luptătoare. Teoretic, sunt un adversar mai accesibil decât alte formații, dar pe noi ne interesează să jucăm cu seriozitate și să continuăm cu rezultatele pozitive. Vineri vom face două antrenamente, în vederea următorului meci de la Călărași. Jucătorii sunt un pic obosiți, muncesc și sunt sigur că din primul minut vom juca bine în apărare și atac. Pentru noi urmează trei meciuri – la Călărași, cu Pandurii acasă și la Reșița, dar trebuie să ne concentrăm mai întâi la meciul de sâmbătă. Ca să intrăm în primele opt, trebuie să adunăm puncte, meci cu meci”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Jucătorii sunt concentrați pentru meci, însă joi și-au permis și un antrenament mai ușor, cu puțin fotbal. ”Galațiul e o echipă care joacă un handbal bun, joacă 40 de minute la un ritm foarte ridicat, chiar dacă nu au foarte multe schimbări. E o echipă bună, trebuie să luptăm din primul până în ultimul minut și să dăm totul pe teren. Trebuie să ne apărăm în primul rând foarte bine. Eu sunt sigur că vom câștiga. Dacă ne uităm la echipa noastră și la cea a Galațiului, la prima vedere e un meci ușor. Dar nici cu Focșaniul nu am câștigat ușor, trebuie să îi tratăm foarte serios, pentru a nu avea alte surprize”, a declarat Andrei Santeiu.

Echipa de handbal e finanțată și din bani privați, dar și de la Universitatea Politehnica din Timișoara, însă problemele financiare sunt deja mari. Jucătorii au însă un moral bun și nu cred că vor avea soarta celor de la baschet. ”Eu sunt sigur că va urma a treia victorie. Venim cu un moral bun cu un moral foarte bun după partida de la Vaslui, unde eu nu cred că a fost o surpriză, așa cum toată lumea spune că a fost. Am dovedit că suntem o echipă, chiar și săptămâna aceasta, după meciul de la Vaslui. Sunt unele probleme, dar avem promisiuni că se va rezolva”, a mai spus Santeiu.

În vară, conducerea s-a lăudat că a readus acasă jucătorii timișoreni de la centrul național de Excelență din Sighișoara, dar aceștia nu au prea evoluat nici la meciul cu Focșani. Nu vor apărea în lot nici la meciul cu Danubius, deoarece echipa a doua are deplasare și deși Poli II nu are niciun obiectiv, tinerii vor merge acolo.

Meciul cu Danubius Galați se joacă sâmbătă de la ora 17 la Sala ”Constantin Jude” și nu e televizat.

 

Anda DELIU

(foto: facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii