Cu proiectele stăm bine Sisteme avem. Mai lipsesc locurile de muncă...

Cu proiectele stăm bine Sisteme avem. Mai lipsesc locurile de muncă serioase

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Un generos proiect dedicat celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă se află la ceasul unui nou bilanţ. Este vorba despre un proiect în structura Serviciilor Publice de Ocupare a forţei de muncă, aplicat în 20 de agenţii judeţene din România, între care şi cea din Hunedoara. Dacă ar fi şi o ofertă serioasă de locuri de muncă, acest proiect ar fi mană cerească pentru oamenii care îşi caută o slujbă stabilă.

După cum deja se ştie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă implementează în parteneriat cu SC Best Smart Consulting SRL proiectul „CASPO – Calitatea în SPO”, al cărui obiectiv general îl reprezintă îmbunătăţirea capacităţii SPO de a furniza servicii de calitate şi diversificate clienţilor prin implementarea şi extinderea sistemului de management al calităţii.

Proiectul se află în a 20-a lună de implementare, moment în care se realizează un bilanţ al rezultatelor pe care beneficiarul împreună cu partenerii şi le-au asumat.

Unul dintre obiectivele propuse a fost stabilirea, documentarea, implementarea, certificarea, menţinerea şi îmbunătăţirea Sistemului de Management al Calităţii la nivelul a 20 de agenţii judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din structura Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

În cursul lunii august 2015, Sistemul de Management al Calităţii documentat şi elaborat în cadrul proiectului, se implementează de către cele 20 de agenţii judeţene pentru ocuparea forţei de muncă asistate, respectiv: Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Buzău, Vrancea, Iaşi, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa, Braşov, Covasna, Olt, Vâlcea, Mureş, Caraş Severin, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Hunedoara şi Timiş, şi va fi supus auditării de către un organism extern, în vederea certificării în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001:2008.

Mihaela PETROŞAN

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 4. „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.1. „Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”, solicitant fiind Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în parteneriat cu SC Best Smart Consulting SRL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii