CSM Jiul Petroșani, / Premiată în stil de mare echipă

CSM Jiul Petroșani, / Premiată în stil de mare echipă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Marți, 28 iulie 2020, s-a desfășurat pe stadionul „Petre Libardi” din Petroșani, într-un cadru bine organizat, festivitatea de premiere a echipei CSM Jiul Petroșani.

Nu există fotbal fără bani

În prezența primarului Tiberiu Iacob Ridzi, a președintelui AJF Hunedoara, Cristian Petrean și a membrilor Sorin Ciotlăuș, Andrei Fodor și Cristian Gâț, jucătorii echipei au primit medaliile și tricourile de campioni. Discursul primarului a fost unul de încurajare și susținere:

„Este o performanță de suflet, având în vedere că voi sunteți remunerați doar simbolic. Cât timp Petroșani va exista, va exista și CSM Jiul. Mulți credeau că CSM Jiul a murit, dar uite că nu a murit. Oamenii care sunt aici sunt cu sufletul și nu cu alte interese. Îi felicit pe jucători și pe antrenori pentru această performanță”.

Cristian Petrean a declarat că își pune mari speranțe în promovarea Jiului: „Ne bucurăm pentru această performanță, mai ales că echipa a împlinit 100 de ani de existență. Ne dorim foarte mult ca Jiul să promoveze, și pe 9 august să sărbătorim o victorie și o promovare. Nu se poate face fotbal, fără partea financiară, așa că nu poate decât să mă bucure faptul că primarul a fost aproape de echipă”.

Premiul de excelență

Pentru implicarea în activitatea fotbalistică, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a primit un premiu de excelență din partea AJF Hunedoara și o minge.

Cea mai frumoasă atmosferă au creat-o suporterii CSM Jiul Petroșani, care au dat evenimentului o notă aparte, amintindu-ne de vremurile de demult.

Jiuliștii au efectuat testele Covid

Marți dimineața, 22 de membri ai echipei Jiul s-au deplasat la Hunedoara pentru efectuarea testelor Covid. Jiuliștii au de efectuat două asemenea teste înainte de participarea la baraj. Testele sunt suportate de Primăria Petroșani, care a scos din visterie 10.000 de lei. Tot primăria va suporta și celelalte cheltuieli, printre care și suma de 3.000 de lei pentru baremurile de arbitraj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii