CSM Jiul Petroșani, / 5 etape – 5 puncte

CSM Jiul Petroșani, / 5 etape – 5 puncte

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Etapa programată la finalul săptămânii trecute în Liga a III-a nu a fost una foarte bună pentru echipele din județul nostru. CSM Deva și CS Hunedoara nu au jucat din cauză că partidele au fost anulate de către FRF, unii dintre jucătorii echipelor adverse și la echipa hunedoreană, fiind testați pozitiv la coronavirus.

 

CSM Jiul Petroşani a jucat sâmbătă și dovedește că încearcă să-și revină. După înfrângerea umilitoare de la Mediaş de acum două etape, a reușit să învingă acasă pe CSM Deva (3–1), iar sâmbătă echipa pregătită acum de Toni Sedecaru a terminat la egalitate, 2 – 2, cu Minerul Costeşti. Asta după ce fotbaliștii din Valea Jiului au condus cu 2–0 şi au fost egalaţi cu două goluri primite pe finalul fiecărei reprize.

Primul gol a fost înscris în min. 8 de către Moise Bădărău, cu un şut bombă de la 20 de metri. Turcu a majorat avantajul echipei din Valea Jiului în min. 32, când a reluat din careu centrarea venită din flanc a lui Keszeg. Minerii din Costești au revenit în joc, au avut câteva acțiuni mai bune, iar în min. 38 Traşcă a înscris cu un şut pe jos după o centrare în careul oaspeților.

După pauză aspectul jocului s-a schimbat, Minerul a atacat mai mult, pe fondul superiorităţii numerice din teren, deoarece CSM Jiul Petroșani a rămas în zece oameni încă de la mijlocul reprizei secunde, când Cuibari a văzut al doilea cartonaş galben. Golul egalizator a căzut cu un minut înainte de final, Mihalcea speculând ezitarea portarului Haring şi a fundaşilor centrali la o altă centrare în careu.

Un egal meritat și este primul punct adus din deplasare de formaţia din Petroşani în acest campionat. În clasamentul seriei a VII-a, Jiul ocupă locul 6, cu 5 puncte după cinci etape.

După finalul jocului de la Costești, Toni Sedecaru a declarat: „A fost un meci cu două reprize total diferite. În prima repriză am dominat, însă am primit acel gol înainte de pauză, care ne-a turnat plumb în picioare. În repriza a doua parcă la ei a ieşit o altă echipă pe teren. Noi ne-am retras în apărare, aici s-a văzut şi lipsa de experienţă la acest nivel. Lor le-a ieşit cam tot, asta şi după ce am avut un jucător eliminat şi am jucat 25 de minute cu om în minus. Chiar şi aşa, am avut câteva ieşiri pe contraatac şi în partea secundă, prin Bădărău, Mărmăneanu şi Keszeg, dar nu am reuşit să înscriem. Ca să concluzionez, dacă judecăm după prima repriză, care ne-a aparţinut nouă, ar fi trebuit să câştigăm, dar după cea de a doua am fi putut să şi pierdem. Sunt mulţumit în general de evoluţia băieţilor, deşi se putea mai mult în acest joc”, a declarat după meci tehnicianul care a reuşit de la instalarea sa ca antrenor la CSM Jiul, să aducă patru puncte din şase posibile cu formația sa.

 

Jiul Petroșani: Haring – Szekely, Matei, Torkos, Stoicoiu – R. Sandu, Bădărău – Cuibari (eliminat min. 65), Mărmăneanu, Keszeg (min. 90 – Perje) – Turcu (min. 80 – Bălan). Antrenor Toni Sedecaru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii