CSM Jiul are iar norocul: Mehedințiul nu trimite reprezentantă la baraj

CSM Jiul are iar norocul: Mehedințiul nu trimite reprezentantă la baraj

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Jiuliștii vor juca un singur meci

Întrunit la 23.07.2020, Comitetul Executiv al AJF Mehedinți a decis „înghețarea” sezonului 2019-2020 din Liga a IV-a Mehedinți și desemnarea titlului de campioană județeană ocupantei primului loc, AS Recolta Dănceu, la momentul întreruperii competiției.

Ținând cont de faptul că echipa clasată pe primul loc în Liga a IV-a Mehedinți nu deține Certificat de Identitate Sportivă (CIS) eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), Asociația Sportivă Recolta Dănceu nu are, conform regulamentului, drept de participate la barajul de promovare pentru Liga 3, programat în perioada 1-9 august 2020.

Totodată, ocupanta locului secund, Club Sportiv Strehaia, care deține CIS, a declinat propunerea AJF Mehedinți de a participa la barajul pentru promovare, motivând că nu dispune de fondurile necesare pentru a efectua teste Covid -19 pentru jucători și staff tehnic și administrativ. Deoarece nici ocupanta locului 3, AS Inter Salcia, aflată, la fel ca CS Strehaia, la 3 puncte de primul loc, nu deține CIS, Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți se vede pusă în imposibilitatea de a avea reprezentantă la „barajul” pentru promovarea în Liga 3.

Tot în ședința din 23.07.2020, Comitetul Executiv al AJF Mehedinți a mai decis înghețarea sezonului 2019-2020 din Liga a V-a Mehedinți și desemnarea titlului de campioană ocupantei primului loc, AS Noapteșa, la momentul întreruperii competiției, precum și înghețarea fazei județene din cadrul Cupei României.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii