CSM Jiul are galerie de nota 10

CSM Jiul are galerie de nota 10

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Poate că multe lipsuri are echipa de fotbal CSM Jiul Petroșani, dar la capitolul suporteri stă bine. Când vine vorba de Jiul, inimile bat ca acele de ceasornic, fularele au un singur fâlfâit – alb negru, iar senzația e unică.

 

Suporterii Jiului te fac să te simți acasă în orice loc de lume ai fi. Galeria Jiului a fost subiectul principal de discuție în ședința Comitetului Executiv (ce s-a desfășurat la Sântâmăria Orlea). Cu această ocazie, cu care s-au discutat aspecte legate de organizarea campionatelor de juniori, Cupa României – etapa județeană. S-au luat act de imposibilitatea organizării campionatului de Liga 5 și s-a discutat despre organizarea campionatelor in sezonul 2021-2022. Revenind la galeria Jiului, cu ocazia evenimentului s-au înmânat premiile pentru cele două echipe câștigătoare în concursul „Clubul meu este învingător”, echipei AS Sântămăria Orlea – Liga 5 și Jiul Petroșani- duelul galeriilor.

Păstrând tradiția, ședința Comitetului Executiv s-a terminat cu un meci de fotbal, bineînțeles încheiat la egalitate.

„Mulțumim un Primăriei Sântămăria Orlea pentru găzduirea acestui eveniment”, a fost mesajul venit de la AJF Hunedoara.

Clubul meu este învingător, prima ediție, este un proiect online inițiat de către Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara și susținut cu sprijinul JSport.ro & Grosvenor SCM.

„Vă mulțumim tuturor celor care ați votat în favoarea clubului Jiul 1919 Petroșani.

Puterea stă in unitate! Premiul a fost oferit de către președintele AJF HD, Cristian Petrean lui Cosmin Kandut, antrenorul echipei noastre”, a fost mesajul galeriei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii