Cristina Baiela a fost destituită din funcţia de manager al Spitalului ...

Cristina Baiela a fost destituită din funcţia de manager al Spitalului Municipal Vulcan

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Din surse demne de încredere am aflat că, de marţi, la conducerea Spitalului Municipal Vulcan se află o altă persoană.
Doamna Cristina Baleia
a fost destituită de către primarul Gheorghe Ile din funcția de manager al spitalului vulcănean. Tot prin ordin al primarului, întărit de votul membrilor Consiliului de Administrație în care se află și domnul Maricel Cândea, omul numărul 1 al primarului, a fost numit ca interimar, pe funcția de manager medicul Cătălin Popa, fost director medical al instituției spitalicești vulcănene.
Destituirea 
ar putea fi luată ca un abuz al primarului Ile, consideră persoane în cunoștință de cauză. Una, pentru că doamna Cristina Baleia a fost trimisă acolo ca reprezentant al primarului cu mandat pentru trei ani și, în plus, a trebuit să treacă niște examene pentru a putea deține funcția. În condițiile astea nu ar fi exclus ca, la rândul ei, doamna fost manager să-l dea în judecată pe primar pentru abuz în serviciu.
Nu ar fi de mirare
ca destituirea să fie urmată de înlăturarea din organizația PSD Vulcan a doamnei Cristina Baleia. La ultima ședință de partid, spun surse pesediste demne de încredere, dumneaei numai că nu a fost călcată în picioare de către președintele Gheorghe Ile și președintele executiv Cristian Merișanu. În atare condiții, dacă nu va găsi înțelegere la nivelul superior al PSD, este posibil ca ex-managerul Spitalului Municipal Vulcan să intre într-o altă formațiune politică despre care se aude că ar curta-o deja. În tot cazul, deși temperaturile încep să scadă ușor, ușor, la Vulcan se anunță o toamnă fierbinte.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii