Cristian Resmeriță, candidat la Senatul României: „Le mulțumesc hunedorenilor, pentru susținere”

Cristian Resmeriță, candidat la Senatul României: „Le mulțumesc hunedorenilor, pentru susținere”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primul dintre social-democrații ce se află pe listele parlamentare care au reacționat după decizia Biroului Politic Județean a PSD Hunedoara de joia trecută a fost actualul senator Cristian Resmeriță. 

 

„Este o mare responsabilitate pentru mine faptul că membrii PSD din întregul județ Hunedoara mi-au acordat această onoare de a deschide lista candidaților PSD pentru Senatul României și în alegerile care urmează. Împreună vom face în așa fel încât, în perioada următoare, să prezentăm cetățenilor din Valea Jiului lucrurile bune pe care PSD le-a făcut până în prezent, dar vom face cunoscut opiniei publice din Valea Jiului și județul Hunedoara și proiectele pe care le avem pentru următorul mandat, în mod special pentru cetățenii pe care-i reprezint, dar și pentru toți cetățenii României.

Mulțumesc colegilor din PSD pentru încredere și le mulțumesc oamenilor, hunedorenilor, pentru susținere și pentru că i-am simțit mereu aproape de mine!”, a declarat, imediat după ședința biroului politic, Cristian Resmeriță.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii