Cristian Merişanu, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor / Sprijin concret pentru întreprinzătorii...

Cristian Merişanu, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor / Sprijin concret pentru întreprinzătorii locali din Vulcan

Timp de citire: un minut
Municipiul Vulcan, ca orice alt oraş din Valea Jiului, se confruntă cu lipsa locurilor de muncă şi este, în continuare, ocolit de marii investitori care ar putea da de lucru unui număr însemnat de locuitori. 
La ora actuală, în Vulcan sunt însă câteva sute de întreprinzători particulari şi producători de produse tradiţionale care trebuie încurajaţi să prospere, să-şi extindă micile afaceri şi să poată angaja personal suplimentar. „Pe ei, noi cei de la conducerea primăriei, eu ca şi candidat la Camera Deputaţilor din partea PSD, ne-am gândit să-i ajutăm să se facă mai cunoscuţi în comunitate”, spune Cristian Merişanu, viceprimarul Municipiului Vulcan.
Potrivit lui Cristian Merişanu, la Târgul de Crăciun, care începe în 5 decembrie şi durează până în preajma sărbătorii Crăciunului, agenţii economici şi producătorii locali din Vulcan vor avea prioritate la expunerea produselor de sezon. „Pe toată durata târgului, ei vor fi scutiţi de plata taxelor percepute de municipalitate la astfel de evenimente. Este o propunere pe care dorim să o păstrăm şi pentru evenimentele care vor urma. Credem că iniţiativa noastră va avea succes. În Vulcan sunt oameni harnici, agenţi economici serioşi, dornici să se facă mai cunoscuţi, să fructifice, la ei acasă, rezultatele muncii lor”, adaugă Cristian Merişanu.
Cristian Merişanu şi echipa sa intenţionează să meargă mai departe cu sprijinul acordat oamenilor de afaceri locali şi producătorilor tradiţionali, prin crearea unei asociaţii puternice, care să colaboreze cu administraţia locală, în vederea rezolvării cerinţelor acestora. În acest fel, întreprinzătorii se vor face cunoscuţi în oraşul lor, în judeţul Huneodara şi chiar în afara graniţelor sale, iar prin dezvoltarea lor să apară şi locurile de muncă mult dorite de vulcăneni.
BIROUL DE PRESĂ PSD

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii