Crima de la Lupeni / Mama și-a înjunghiat fiul

Crima de la Lupeni / Mama și-a înjunghiat fiul

Timp de citire: un minut

Marika Luca are 58 de ani, este infirmieră la Spitalul Municipal Lupeni. Începând de miercuri, 9 mai, este cercetată pentru crimă, pentru că şi-a omorât fiul de 35 de ani, Marius Luca, prin înjunghiere.

Crima a survenit pe fondul unui conflict care a escaladat. Femeia locuia împreună cu fiul şi soţul ei, iar zilele în casa familiei Luca erau tensionate, pentru că fiul era consumator de alcool, scandalagiu. Din cauza faptului că trăia zilnic o continuă dramă, încercând în permanenţă să îşi păzească banii câştigaţi de mâinile fiului, femeia recurgea la diferite tertipuri, ţinea banii la prieteni sau la muncă, unde fiul nu avea acces. Pentru faptul că nu-i alimenta viciile constant, femeia era de multe ori lovită.
Miercuri, 9 mai, femeia a lovit înapoi, dar cu cuţitul, cu prea multă forţă, desăvârşind conflictul cu fiul ei pentru totdeauna, şi schimbând eticheta socială din abuzat în criminal. Marius Luca a decedat din cauza hemoragiei, după ce i-au fost împunse cu cuţitul plămânul şi ficatul.
Crima s-a petrecut în cursul dimineţii de miercuri, în jurul orei 05:00, în timp ce soţul ei dormea. Femeia s-a autodenunţat sunând la 112, dar nu imediat după crimă, ci după ce a ieşit din starea de şoc, adică la aproximativ 12 ore de la crimă. Între timp, se pare, femeia a încercat să se achite de obligaţiile fireşti ale unei familii care îşi îngroapă un membru al familiei, cumpărând pentru fiul ei haine de înmormântare. Trupul fiului său a fost depus la morga spitalului din localitate.
Marika Luca a fost reţinută de Poliţia Lupeni, a primit un mandat de reţinere pentru 24 de ore şi control judiciar timp de 60 de zile.
Femeia și soțul ei vor fi interogaţi şi supuși probelor biologice. Anchetatorii vor să afle dacă erau sub influența alcoolului la momentul comiterii crimei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii