Crezându-se la Sindicatul „Muntele”, / Consilierul Roşu şi-a însuşit cu tupeu un...

Crezându-se la Sindicatul „Muntele”, / Consilierul Roşu şi-a însuşit cu tupeu un proiect al primarului Resmeriţă

Timp de citire: 2 minute
Şi când vorbeşte ca şi consilier (PNL, aripa PDL), Cristian Roşu se crede la Sindicatul „Muntele”, unde minciuna este ridicată la rang de virtute. În loc să le explice ortacilor de la mina Lupeni (unde este vicepreşedintele al Sindicatului „Muntele”) cum a făcut el cu Bebe Nica (tupeist – candidat la Senat pe listele PMP) de le-a închis mina şi astfel ei vor rămâne pe drumuri, Roşu îşi arogă, cu un tupeu jegos a la Sindicatul Muntele, iniţiativa primarului Lupeniului.   
2646056Din lipsă de proiecte şi soluţii pentru cetăţeni şi în goană nebună după voturi, Cristian Roşu a postat în cursul zilei de vineri pe o reţea de socializare un mesaj către lupeneni. Deşi lupenenii se aşteptau să le vorbească despre cum a închis Sindicatul „Muntele” mina Lupeni, Cristian Roşu a atacat un subiect sportiv, cu încărcătură socială mai lejeră. Roşu îi anunţa, nici mai mult, nici mai puţin, că la şedinţa Consiliului Local al municipiului Lupeni de marţi (mâine) se va vota un proiect de hotărâre care îi aparţine şi care propune premierea sportivilor unui club sportiv din Lupeni.
1486091Nimic mai fals, întrucât în afara faptului că Roşu nu este la curent cu performanţele mondiale ale sportivilor, neadresând nici măcar un cuvânt de felicitare pentru recentele rezultate obţinute la nivel mondial de sportivi, a informat „greşit” cetăţenii. De fapt, proiectul este iniţiat de primarul Cristian Resmeriţă şi are ca obiect premierea sportivilor Clubului Comexim pentru performanţele deosebite înregistrate la Campionatul Mondial de fotbal-tenis din Cipru. E cam ca la bancurile cu „Radio Erevan”.
Nefiind medici, nu putem şti dacă Roşu nu suferă cumva de tulburi psihice la orele când reţeaua de electricitate a oraşului e suprasolicită, crezându-se primarul Lupeniului. De aceea credem că s-ar impune un control psihiatric amănunţit. Căci dacă omul e beteag, trebuie tratat.
De la un timp, Roşu umblă nu doar pe reţelele de socializare, ci şi pe la uşile lupenenilor. Aici seamănă cu şefa lui de partid, Alina Gorghiu. Poate că Roşu îi anunţă pe oameni că PNL nu este de acord să le mărească salariile şi nici pensiile minerilor nu a vrut să fie recalculate.
Să sperăm că în această campanie electorală Cristian Roşu va avea curajul să le spună angajaţilor de la mina Lupeni cum a semnat Sindicatul „Muntele” pentru închiderea minei Lupeni. Curaj, Cristiane!
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii