Crăciun la bibliotecă

Crăciun la bibliotecă

Timp de citire: un minut
În aşteptarea zilelor de sărbătoare de la sfârşit de an, în aşteptarea Crăciunului, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva pregăteşte surprize speciale micilor ei prieteni. 
Crăciunul este sărbătoarea darurilor pe care le facem celor dragi, de aceea, cei mai tineri cititori înscrişi la bibliotecă vor avea bucuria să primească daruri de la Moş Crăciun. Începând cu data de 5 decembrie şi până în Ajunul Crăciunului, Secţia de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii îşi va aştepta micii cititori cu o carte nouă pentru fiecare dintre cei care îi vor trece pragul. O carte reprezintă unul dintre cele mai frumoase şi mai utile cadouri pe care le putem face noi, instituţie de cultură în care cartea ocupă locul central. Cartea pe care o vom oferi, din partea lui Moş Crăciun, va fi adecvată vârstei şi preocupărilor micilor noştri cititori, o carte aleasă cu atenţie şi dragoste, ca să fie într-adevăr de folos prietenilor noştri cei mai tineri.
Demersul nostru porneşte de la dorinţa de a-i face pe copii să îndrăgească lectura, să caute cărţile, să le citească, să ne treacă pragul şi să descopere alte şi alte cărţi. Suntem sprijiniţi cu generozitate de edituri de prestigiu cu care colaborăm de multă vreme, edituri care au înţeles intenţia noastră şi ne-au pus la dispoziţie, spre a deveni daruri de Moş Crăciun, cărţi noi, frumoase, valoroase, pentru lecturi în afara programei sau cărţi cerute la şcoală.
Editurile Astro, Carminis, Călăuza v.b., Curtea Veche Publishing, Emia, Grupul Editorial Art, Grupul Editorial Corint, Grupul Editorial Semne-Artemis, Librăria Okian, Litera, Nomina, Rao, Tehno-Art, Univers Enciclopedic au răspuns cu promptitudine şi ne-au trimis numeroase cărţi care vor deveni daruri de Crăciun pentru copiii prieteni ai bibliotecii noastre.
Suntem siguri că toţi copiii care vor veni la bibliotecă în această perioadă vor avea bucuria să primească o carte frumoasă din partea lui Moş Crăciun.
Vă aşteptăm cu drag!
Ioan Sebastian BARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii