Cosmin Negoi (președinte Inter Petrila): „Mareş este jucătorul nostru”

Cosmin Negoi (președinte Inter Petrila): „Mareş este jucătorul nostru”

Timp de citire: 2 minute

Inter Petrila nu confirmă încă transferul lui Mareș la CS Hunedoara.

Motivul?
Cât se poate de simplu: pentru că jucătorul nu a prezentat nicio cerere în acest sens. Totul a decurs doar la nivel de discuții, Mareș fiind încă nehotărât, cu toate că a început deja antrenamentele la Hunedoara. De altfel, jucătorul a mai avut tentative de plecare și la începutul turului campionatului județean, atunci când a încercat să joace la CNS Cetate Deva, echipa Ligii a III-a, încercare eșuată și atunci.
„Nu pot să confirm transferul unui jucător fără a avea o cerere în acest sens. Atunci când vom avea actele de transfer, vom analiza situația și vom da și un răspuns. Este adevărat, au fost discuții în acest sens însă doar atât, nu am luat în serios discuțiile pentru că Mareș este foarte nehotărât, având exemplul de la începutul turului”, a declarat Cosmin Negoi, președintele secției de fotbal a CS Inter Petrila.

„Jiuliștii” rămân petrileni
Inter Petrila, aflată pe poziția a doua a campionatului județean, Liga a IV-a, şi-a reluat pregătirile pentru retur la 29 ianuarie. Portarul Marius Haring a părăsit formația petrileană, acesta anunțând plecarea chiar la sfârșitul turului campionatului. În acest moment Inter Petrila este în negociere cu un alt portar, neconfirmat încă. Jucătorii Adrian Duma și Bogdan Keszeg au negat că vor juca în retur la CSM Jiul Petroșani, așa cum au fost anunțați de antrenorul Horațiu Popa.
„Am discutat cu Duma și Keszeg despre acest fapt, surprinzător pentru noi, însă aceștia au negat afirmațiile antrenorului de la Petroșani. Este adevărat că au fost văzuți la întâlnirea jiuliștilor, fapt pe care îl vom analiza în prima ședință. Ei au afirmat că se aflau într-o cu totul și cu totul altă conjunctură, nicidecum cu gânduri de transfer”, a declarat Adrian Câmpean, antrenorul CS Inter Petrila.

Chiar dacă a jucat la Jiul, nu va fi jiulist
Dat fiind faptul că jucătorul Bogdan Matei nu face deocamdată parte din planurile de pregătire ale echipei de Liga a III-a ACS Şirineasa, acesta a jucat în amicalul dintre Jiul şi Metalurgistul Cugir.
Cu toate că Matei a jucat în tricoul Jiului, Adi Câmpean a declarat: „Dacă nu va rămâne la Şirineasa nu se va pune problema ca Matei să joace la Jiul. Matei este jucătorul nostru”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii