Coroeşti-Vulcan / Proba la rezistenţa materialelor soldată cu reţinerea carnetului de conducere

Coroeşti-Vulcan / Proba la rezistenţa materialelor soldată cu reţinerea carnetului de conducere

Timp de citire: un minut
În urmă cu câteva zile, pe DN 66A, pe la Iscroni, undeva aproape de intersecţia cu drumul care duce la mănăstire, un tip a intrat cu un Opel Astra în şanţ. 
Nimic deosebit
în asta din moment ce, înaintea lui, au mai fost şi alţii, cu alte mărci de autoturisme, care şi-au testat în acest fel rezistenţa maşinilor. Ceea ce l-a făcut deosebit pe tipul care a experimentat asta în seara zilei de 12 august este că aparatul în care a suflat, rugat fiind de către agenţii de la Rutieră, a indicat 0,99 la sută alcool. Alcoolemie care, la probele de sânge, iese de aproape două ori mai mult.
Ca toţi şoferii prinşi
în starea asta omul a explicat că a băut numai două beri. Una, două, zece, nu contează, din moment ce acesta-i procentul. Omul a rămas fără permis şi fără drept de a mai conduce autovehicule. Le reamintim, cu ocazia aceasta, conducătorilor auto că, până la 23 august, poliţiştii de la Rutieră continuă “acţiunea pe viteză”, începută la 10 august. Cel mai tare în materie de viteză pe care radarul l-a dibuit până acum este un tip prins alergând, pe DN 66A, în zona Livezeni, cu 103 km la oră.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii